Бременната Мария Илиева се изпусна за пола на бебето

Новината, че синът на Мария Илиева – Александър, ще си има сестриче, намери потвърждение при гостуването на певицата при Жоро Любенов в БНТ.

Водещият попита наследника на Илиева какво би искал да му се роди – братче или сестриче, а той отвърна веднага: „Сестриче“. Реакцията на популярната му майка бе интересна – нито потвърди, нито отрече, а както знаем – мълчанието е знак за съгласие.

Певицата призна, че втората й бременност преминава много по-спокойно, защото от самото начало е наясно какво я очаква и как да се справи. „Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически“.

„Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин и може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус“, сподели изпълнителката за участието си в сериала „Порталът“, в който влиза в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й участие започна на вчерашния 9 май.

„Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите“, каза още певицата.