Бременната Мария Илиева се изпусна за пола на бебето

Новината, че синът на Мария Илиева – Александър, ще си има сестриче, намери потвърждение при гостуването на певицата при Жоро Любенов в БНТ.

Водещият попита наследника на Илиева какво би искал да му се роди – братче или сестриче, а той отвърна веднага: „Сестриче“. Реакцията на популярната му майка бе интересна – нито потвърди, нито отрече, а както знаем – мълчанието е знак за съгласие.

Певицата призна, че втората й бременност преминава много по-спокойно, защото от самото начало е наясно какво я очаква и как да се справи. „Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически“.

„Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин и може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус“, сподели изпълнителката за участието си в сериала „Порталът“, в който влиза в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й участие започна на вчерашния 9 май.

„Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите“, каза още певицата.

Previous post Пращат Виктория на тест за COVID-19 през 48 часа
Next post Рачков скочи да подобрява рекорда на Стефка Костадинова