Бременната Мария Илиева шашна Гала с новина

Поп певицата Мария Илиева е станала двойно по-едра от както носи втората си рожба, но това не я притеснява. „При миналата ми бременност не успях да наддам толкова, но доколкото си говоря с мои приятелки, които са минали по същия път е нещо нормално. Не ме притеснява фигурата“, разкри самата тя в интервю за „На кафе“. Певицата разказа, че преди да научи щастливата новина, че чака дете, тя е изкарала и ковид, но за щастие доста леко, пише Hotnews.bg.

Изпълнителката на „Лунен сън“ запази традицията си да не говори за бащата на второто си дете, но пък не скри, че най-новото й парче „Любов“ е посветено именно на новата любов в живота й. Именно той и сина й Александър са първите, които тествали песента, която е авторска за певицата. „Когато я слушаше в суров вариант, Алекс не я одобряваше, но след като я чу в готов вид, постоянно иска да му я пускам в колата. Много си е харесал фразата „Аз съм в теб и ти си в мен“, любима му е и постоянно припява, много фалшиво и с пълно гърло крещи“, разказа Мария.

Илиева отрече слуховете, че е решила да се установява да живее в Маями, докъдето много често пътува. „Не, няма да живея там, макар че пътуваме много често и през годината имаме периоди, в които се установяваме за по-дълго време. В Щатите, не само в Маями имам предвид, защото имаме това право. Аз мога да се похваля с огромна благодарност към тази държава, че ме определи като някой, който има изключителни заслуги в изкуството и по този повод нашите документи са с такъв характер“, похвали се брюнетката пред Гала и обясни, че е в Америка, когато в родината си няма активни ангажименти.

„Не съм си мислила да оставам някъде трайно, защото изкуството предполага липса на географски граници. Аз мога да живея навсякъде и да се чувствам добре, стига да съм обградена от любимите ми хора и любов“, категорична е тя. Порасналият й син Александър е свикнал с новото място и даже се опитва да говори на английски. „Някои думи не ги знае и си измисля нови, много е забавен. Но там е толкова подредено и приятно, че няма как да не се чувства добре“, категорична беше Илиева, която презентира и новата си филмова роля. Гласовитата изпълнителка влиза в образа на Йорданка Христова в лентата „Порталът“, която скоро ще бъде излъчена на голям екран.