Бременната Радина Кърджилова споделя щастието с последователите си

Откакто Радина Кърджилова разкри през септември, че с Деян Донков чакат втора рожба, тя не може да спре да споделя щастието си с последователите и феновете си в социалните мрежи.

Безспорно бременността на Радина влива допълнителна доза към празничната еуфория, изпълнила дома на актьорите в дните преди Коледа. Той вече е украсен и от всеки кадър, публикуван от Кърджилова, се усеща уют и празнично настроение.

На един от фотосите артистичната фамилия позира на фона на коледната елха, чийто връх блести в красива декорация над главите им. Най-щастлив от наближаването на празниците е 4-годишният Христо, който с радост позира, сгушен до родителите си.

„Положението е Хепи Раде“, пък гласи поста към друга снимка на Радина, на която се вижда как актрисата видимо се наслаждава на коледната декорация около себе си, и най-вече на новата си библиотека, направена от стар скрин.

Към момента звездата на Народния театър все още не е разкрила кога точно ще се появи втория ѝ наследник на бял свят. Ясно е обаче, че е в шестия месец, както и че двамата с Деян очакват още една мъжка рожба, пише Woman.bg.

Previous post Владо Пенев облече тениска с лика на спасителя си д-р Томов
Next post Чалгадивата Рени изхвърлена от дует „Ритон“ заради… бомбите си