Бременна ли е една от най-известните родни синоптички?!

Бившата синоптичка и настояща водеща Нора Шопова качи снимка, която разбуни духовете в публичното пространство и накара всички да си задават въпроса бременна ли е грациозната красавица.

На издайническата снимка Нора позира по тънка пижамка, застанала пред отворен хладилник. Кадърът издава, че тв водещата е все така слаба и стройна, както винаги е била, но коремът й вече не е плосък. При по-закръглена дама подобна форма може да означава просто, че вечерята е била прекалено обилна.

Но при слаби жени като Нора, които не просто нямат и един излишен грам по тялото си, но и най-вероятно теглото им е под нормата, изпъкналият корем няма как да не породи подозрения за очаквано бебе. Шопова, която е бивша манекенка, е известна не само като една от най-кльощавите жени на тв екрана, но и като една от най-усилено спортуващите.

Нейни снимки по бански от лятото показват, че коремът й не просто е плосък, но на моменти изглежда дори хлътнал. Ето защо след кадъра пред хладилника много хора очакват Нора скоро да обяви, че скоро ще става майка.

Тя има дългогодишна връзка с успешния юрист Траян Косев, който й предложи брак на рождения й ден през лятото. Двойката смяташе да вдигне сватба чак следващото лято с надежда, че дотогава проблемите около пандемията ще са минало. Идеята е тържеството да бъде възможно най-шумно, весело, пищно и многолюдно.

Бъдещата булка издаде наскоро, че иска сватбата да е през август. Както обаче изглежда, плановете може и да се променят. Ако подозренията, че е бременна, се оправдаят, детето най-вероятно ще се роди в началото на лятото. В такъв случай родителите ще са изправени пред дилемата да отложат сватбата или да я подписват с малко бебе на ръце, което булката час по час да кърми. Най-вероятно ще изберат първия вариант, писа Уикенд.