Бритни се похвали с нова фигура за 40-годишнината си

Бритни Спиърс разкри, че приема „нови лекарства“ и разказа за склонността си към гладуване, за да остане във форма в поредица публикации в Инстаграм. Важно събитие се случи на певицата вчера – тя навърши 40 години, пише life.dir.bg.

Юбилеят посреща като свободна жена, след 13-годишно попечителство от страна на баща ѝ и това я кара да се чувства еуфорично. Поп звездата твърди, че иска да се погрижи правилно този път за себе си и спазва здравословен режим за тялото и ума. Тя избягва въглехидратите, според диетата, която пази. А след преяждането за Деня на благодарността, гладувала четири дни. „Бях изключително гладен накрая, но го направих. Опитайте“, казва певицата.

Тя споделя, че се моли много силно, и че се радва, че е „тук“. Казва, че се чувства все по-добре и държи на новия си режим и всичко това не е благодарение на доктори или други хора, а на „добрия Бог“. Предполага се, че нарича лекарство, свободата и новия си начин на живот, според който се грижи за себе си. Певицата по-рано твърдеше по време на показанията си, че нейният терапевт ѝ е давал литий, който според нея я е накарал да се „чувства пияна“ в един период от попечителството.

„Харесвам предизвикателствата, които носят стойност! Какво цените в живота си и как искате да се справите по-добре като човек в бъдеще? Все неща, за които трябва да помислите занапред. Бог да благослови!“.

Друга публикация в Инстаграм подробно описва своята склонност към паленето на свещи по време на празниците, макар че случайно изгори домашния си фитнес преди година в имението ѝ Таусънд Оукс, Калифорния.

Бритни публикува снимка край камината, на която сияе и се усмихва. Това се случи по-малко от месец, след като баща ѝ Джейми Спиърс беше освободен от задължениeто му на попечител от Върховния съд на Лос Анджелис. Бритни каза, че това е най-хубавият ден в живота ѝ.

„Тя плачеше и се смееше едновременно. Беше ѝ трудно да разбере, че всичко свърши след толкова години. Бритни е толкова благодарна на всички, които ѝ помогнаха“, каза неин близък.

„Мина много време, откакто не съм притежавала парите си. И моето желание и мечта е всичко това да приключи, се сбъдна“, казва Бритни, която е сгодена за Сам Асгари и се надява двамата да имат дете.

Изпълнителката на „Toxic“ също така не планира скоро да сяда пред Опра Уинфри или да дава други интервюта.

Previous post 5 зодии винаги закъсняват и винаги имат оправдание
Next post Алек Болдуин ридае: Идва краят на кариерата ми