Броим до 3 стотака за поздрав от Ненчо Балабанов и Мис България

Между 40 и 350 лв. – в този диапазон са тарифите на родните знаменитости за изпращане на лични поздрави към феновете. Да записват обръщения към своите почитатели срещу кеш се превръща във все по-оборотен начин за изкарване на допълнително средства за звездите ни, като десетки от тях вече са се обърнали към тази опция за запълване на месечния бюджет.

Най-голяма сума срещу поздрав изискват актьорът Ненчо Балабанов, който най-вероятно ще може да ви помаха от екрана дори и превъплътил се в образа на Бойко Борисов, Мис България 2015 Марина Войкова и големият ни гимнастик Йордан Йовчев. Тяхната миза достига и до над три стотака., като шампион в това отношение е спортистът, който оценява поздрава си на 350 лв. Звездата от All Inclusive котира своите обръщения за с 50 лв. по-малко, а Войкова прибира по 270 лв. за всяко включване на камерата.

Минимум една банкнота с лика на Алеко Константинов ще трябва да си приготвите в най-общия случай, за да си поръчате поздрав от роден артист. Звездите имат срок от 7 дни, в които да ви изпратят своето послание, което може да бъде свързано с личен празник като рожден ден, сватба, кръщене и др., може да бъде и по други поводи, дори и безпричинно, показа проверка на „Монитор“ в платформата ChattyCo. Звездите имат правото да откажат да изпълнят заявката при уточняването на конкретна адекватна причина за това. Ето защо от сайта съветват потребителите си да бъдат максимално ясни и приятелски настроени към своите любимци, когато си поръчват поздрава.

Сред актьорите, които могат да ви пожелаят ЧРД от платформата са още Стефания Колева (200 лв), Ивайло Захариев (200 лв.), София Бобчева (40 лв.), Иван Бърнев (98 лв.), Йоана Буковска (220 лв.), Албена Михова (150 лв) и др. С песен пък към вас могат да се обърнат Лео Бианки (50 лв.), Луна (108 лв.), Свилен Ноев (58 лв.) и Виво Монтана (50 лв). За лични препоръки в кухнята пък освен към най-добрия готвач сред рапърите, можете да се обърнете и към финалиста от последния сезон на Hell’s Kitchen Атанас Балкански. Това ще ви струва 43 лв. Риалити форматите са също на мода, като сред артистите, които най-често получават запитвания за поздрави е и младият Петър Байков, който доби широка популярност у нас като талантът с много гласове, участвал в куп дублажи на „Дисни“ от „България търси талант“.