Брутално! Заплашиха с убийство наша певица

Заплахи за живота си е получила фолк певицата Дебора. Те са били отправени от бившия й приятел и баща на детето й. Срещу него тя е завела дело.

Месец след раждането на детето им, двамата не живеят заедно. „Бившият ми приятел спря да идва да вижда сина си и не полага никакви грижи за него. От миналото лято не е дала една стотинка за издръжка“, гневна е Дебора.

В началото, въпреки раздялата им, таткото помагал за издръжката на сина ми, ходел да го вижда всяка седмица. Всичко обаче се променило през лятото. „В края на август когато, беше кръщенето на детето ми, се скарахме много жестоко. Не бях поканила неговата нова приятелка на празника, както и тогавашния ми приятел. Бяхме двете семейства, не беше удачно според мен да каня новите ни половинки. Бившият ми беше употребил алкохол. Явно беше прекалил и започна да крещи и заплашва“, твърди певицата пред столичен ежедневник, пише пик.бг.

По думите на Дебора бившия й заявява пред 100 свидетели, че за 10 000 лв. ще направи така, че да изчезне. Оттогава са в много лоши отношения, постоянно певицата получава заплахи и обиди по телефона. Дебора разкрива, че новата приятелка на бившия й често му прави проблеми защото трябва да посещава детето си. Или поне това са оправданията на мъжа й, който дори за Коледа не е купил нищо на Самуил.

„Последният път му донесе едни солети и едни пуканки. Не се интересува какво яде, от какво има нужда. При положение, че в момента нямам участия и съм с доста по-малко проходи отпреди“, ядосана е певицата.

Тя не за първи път попада на мъж, който я заплашва. Преди четири години стана жертва не само на психологически тормоз, но и на физически. Тогавашният мъж в живота й системно я бие. Ден след като напуска риалити формата „Биг Брадър“ певицата се появи посинена при Гала и разказа, че е била бита с ярост и сила точно пред блока, в който живее.

В момента Дебора е сама и няма мъж до себе си. Успява да се справи финансово благодарение на основната си работа като търговски представител и е благодарна, че в тази криза успява да изкара пари.