Бръмчалката Людмила от „Ергенът“ цъфна при Мишо Билалов

Зрителите на „Стани богат“ се шокираха от появата в уж интелектуалното предаване на една от най-скандалните и коментирани участнички в риалити формата „Ергенът“. Става дума за Людмила, която така и не успя да се пребори за сърцето и вниманието на „най-желания ерген“ Виктор Стоянов. Старлетката бе запомнена с постоянните си коментари за дреболии, както и с непрестанните си физиономии.

В „Стани богат“ тя, Слава Богу, бе в публиката, за да подкрепи майка си Деница Костадинова, която направи посредствена игра и в крайна сметка си тръгна с 2000 лева от шоуто.

„Тя мечтае за магистратура във военната академия, защото обича всичко да е под неин контрол. Определя се за безсмъртна, след като 17 години е била управител в световна верига за бързо хранене. В момента работи като мениджър в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а дъщеря й е истинска риалити звезда“, така представи майката на Людмила Билалов.

А към Люди, която седеше в публиката, водещият се обърна с: „Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза „Няма логика“. „Всъщност изразът е „Логика няма“, контрира го веднага блондинката, която за изненада на мнозина, се оказа и участник в друго предаване – „Последният печели“ по БНТ през 2020 г.