Бум в мрежата! И Нора Недкова показа шокиращ чат с Карбовски

Нора Недкова също реши да не мълчи повече и извади чатове с журналиста Мартин Карбовски. Обвиненията й идват, след като дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз обвини водещия, че е искал интимности с нея, за да излъчва рубриката й.

По думите на риалити героинята от Раковски Карбовски е имал сексуални апетити и към други известни красавици. Сред споменатите имена бе и това на Нора Недкова, пише блиц.

Минути след споделеното от Каканашева плеймейтката изкара чатове с журналиста, чрез които го обвинява в некоректно отношение към нея. Поводът е епизод от предаването на журналиста.

Излъчените кадри се казват „Комунизъм за начинаещи”. Още въвеждайки аудиторията в темата, той обещава, че ще разпитва „Децата от какво се интересуват“ и добавя: „Ще събирам деца, на които ще показвам определени предмети от историята, и ще ги питам какво е това. Днес си избрах Нора”.

Карбовски признава, че си е дал сметка, че живелите само през демокрацията въобще си нямат идея какво е било преди, но той все пак ще се заеме да провери с кои части от историята са наясно.

Ето какво написа в профила си в социалната мрежа Недкова по повод излъченото в предаването:

„Ще бъда кратка, защото човешкото достойнство има граница, която не трябва да прекрачваш! Видеото излъчено днес от Карбовски, беше демо за рубрика, което трябваше да бъде гледано само от неговите продуценти,за евентуално съвместна работа по нов проект,в който ме помоли да участвам само за показно пред неговия екип….
Нямам какво да добавя, освен че хората не са това, което бяха!
И не! Не е срамно да не знаеш някой неща, срамно е да си недостоен човек! ..
Толкова лъжи за един рейтинг!
Жалък си!“