Българин гримира сина на Бекъм и годеницата му

Българският гримьор Георги Сандев стои зад последната фотосесия на Бруклин Бекъм и годеницата му Никола Пелц.

Черно-белите кадри от нея обиколиха световните медии, след като бяха споделени в Инстаграм от Сандев и неговите модели.

„Видях ангел”, написа визажистът ни под една от снимките на Пелц, която е дъщеря на милиардера Нелсън Пелц и на манекенката Клаудия Хефнър.

Синеоката нюйоркчанка не спести комплиментите за работата на Сандев и му отговори: „Ангелът си ти. Георги, обичам те толкова много”.

21-годишният Бруклин пръв пусна снимка на своето момиче, с което е заедно от 2019-а, а на 11 юли й поиска ръката. „Никога няма да те пусна”, увери най-големият син на футболната легенда Дейвид Бекъм. „Никога не ме оставяй”, отговори му пламенно Никола под кадъра, на който и двамата са голи. Те застанаха пред обектива на прочутото фотографско дуо Луджи Мурену и Янго Хенци.

Сандев, който живее и работи в Ню Йорк вече 14 години, се е грижил за визията на най-големите звезди от модата и шоубизнеса. В дългия му списък се открояват имената на Мадона, Наоми Кембъл, Нина Добрев, бившата приятелка на Роналдо – рускинята Ирина Шейк (на голямата снимка), и др.

Колкото до новите си приятели Бруклин и Никола гримьорът пусна и фотос на новата татуировка на младия британец. Тя е най-впечатляващата от всичките и беше направена по случай 26-ия рожден ден на Пелц. Татусът е на врата на Бекъм и освен очите на неговата половинка, се вижда и любовна бележка, която тя му пратила неотдавна. Посланието завършва с думите: „Винаги ще те обичам, твоята бъдеща женичка”.

Много от последователите на двамата в социалните мрежи се подиграха с огромните татуировки и заключиха: „След 10 години ще трябва да си правиш огромни промени по кожата си”, намеквайки, че с Никола може и да се разделят.