Българската дизайнерка Невена облече Тамара Екълстоун

Българската дизайнерка Невена Николова спечели ново признание. Супермоделът и мултимилиардерска щерка Тамара Екълстоун облече рокля на нашето момиче.

Британката е сред най-богатите жени в света като наследница на дългогодишния шеф на „Формула“ 1 Бърни Екълстоун, чието състояние се оценява на 3,3 млрд. долара. С бялата дантелена рокля Тамара е заснета за корица на най-престижното светско списание в света „Хелоу“.

Българската рокля на изваяното тяло на модела, която бързо върна формата си, след като през септември роди втората си дъщеря София, е част от специална коледна фотосесия на списанието. Нагиздена в творението на родната ни дизайнерка, Тамара кани читателите да гостуват в дома й, за да покаже първата Коледа на бебето си. Милиардерската наследница позира и със съпруга си Джей Рутланд, облечен далеч по-скромно.

Роклята на Невена вече се нарежда до останалата част от внушителния гардероб на Тамара. За него се знае, че е на стойност 5 милиона британски лири и заема цели две стаи. Тамара ще сложи роклята редом до 95-те си чанти, над 50-те си чифта обувки на „Шанел“ и „Гучи“ и други скъпарски тоалети.