Вал Килмър победи рака на гърлото: Искам да говоря повече от всякога

Шест години след диагнозата рак на гърлото и последващите лъче- и химиотерапия, заедно с трахеостомия, която трайно уврежда гласа му, Вал Килмър вече живее нов живот, пише People.

Победил тежката болест, 61-годишният актьор показва част от себе си, която феновете никога не са виждали, в новия оригинален документален филм на Amazon „Вал“, предава life.dir.bg.

Филмът е съвместно режисиран от Лео Скот и Тинг Пу и продуциран от Килмър, неговия син Джак на 26 години и дъщеря му Мерседес на 29 години.

„Сега, когато ми е трудно да говоря, искам да разкажа историята си повече от всякога“, казва Килмър в документалната продукция, която е съкровен поглед към личния и професионалния живот на звездата на Top Gun, включително неговата битка с рака и възстановяването.

„Очевидно звуча много по-зле, отколкото се чувствам“, казва още Килмър с глас тънък и дрезгав и добавя:

„Не мога да говоря, без да запуша тази дупка (в гърлото му). Трябва да направиш избор да дишаш или да ядеш. Това е препятствие и за хората, които ме гледат“.

Във „Вал“ Килмър казва, че очаква с нетърпение бъдещето си, каквото и да носи то.

„Държал съм се странно към някои. Не отричам нищо от това и не съжалявам, защото съм загубил и намерил части от себе си, за които никога не съм подозирал, че съществуват“, казва актьорът. „Аз съм благословен.“

А режисьорите са вдъхновени от неговия личен и професионален път и споделят, че всичко, до което се докосне, се превръща в изкуство.

Previous post Дъщерята на Глория се разцепи на морето от… работа
Next post Златка Димитрова упорито крие новия мъж до себе си