Ванга предрекла на Лили Иванова кога ще приключи кариерата ѝ

Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали страстите в интернет пространството.

Въпреки че концертите на звездата за пореден път се радват на огромен интерес от страна на публиката, феновете ѝ са категорични, че Вечната Амбър е загубила формата, в която са свикнали да я виждат. Сред мнозина от тях дори се прокрадват съмнения, че Лили е започнала да губи паметта си.

Повод да се появят подобни коментари в социалните мрежи е фактът, че по време на концертите от националната ѝ обиколка неведнъж се случвало примата да забрави имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни ситуации, сценични паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога дори се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „Ти как се казваше?“, за да ги представи на събралите се в залата почитатели, пише „Ретро“.

Лили обаче и трудно чувала заради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се до там асистентът ѝ да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото ѝ.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, но примата в никакъв случай нямала подобни намерения. От край време се знае, че при едно от посещенията ѝ при Ванга пророчицата е казала на естрадната легенда, че ще пее, докато е жива.