Ванко 1 изпрати прелестна абитуриентка

С шумен ескорт от мотористи, пушеци и тир откриха бала си абитуриентите от Хуманитарната гимназия и Гимназията по строителство. Една от звездните зрелостници е пленителната дъщеря на рапъра Ванко 1 – Ивана Главчева, пише trafficnews.bg.

Със сребриста къса рокля, сандали на много висок ток и вдигната на висока опашка коса, младата дама позира до баща си.

Дамите пред Новотела заложиха на пъстри тоалети. Основните тенденции тази година сред момичетата са топли пастелни цветове, много тюл и дълги рокли. Имаше обаче и дами предпочели класическото черно.

Момчетата както етикетът предполага носиха изчистени нюанси, а дрескодът бе стегнат костюм и вратовръзка.

„Заложих на гащеризон, тъй като е по-нестандартно,а и ще ми бъде много по-удобно“, сподели Деница от Хуманитарната гимназия.

Анастасия, която също заложи на черното, пък споделя, че е очаквала вечерта да прочтече по-спокойно. Тя е на мнение, че днес усеща всички много по-близки и емоцията от идващият край на ученическия живот ги е направила много по-сплотени.

И в действителност цялото пространство пред Новотела ехтеше в броене до 12, а усмивките бяха по лицата на всички абитуриенти и родители.

Абитуриентите споделят, че тази вечер ще се отдадат на купон, но плановете им за бъдещето вече са готови. Повечето ще кандидатстват и вече знаят какво, а най-предпочитана си остава България.

На червено пък заложиха абитуриентките от СУ „Паисий Хилендарски“. С пищни рокли и димки те дойдоха с ресторант „Мавруда“, за да станат принцеси на своя бал.