Ванко 1 се закани на Джизъса: Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите

Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 – Ивана Главчева. В последните години Ивана доста се промени визуално и неслучайно преди време бе оприличена дори на попфолк певица. И изглежда е точно по вкуса на Джизъса, за когото обаче се говори, че от седмици насам има взимане-даване и с Мария Обрейкова от „Сървайвър“.

Ако видите на какво мнение е обаче бащата на Ивана – рапърът Ванко 1, съвсем ще ви се изясни картинката. Нищо, че Джизъса си направи новите, искрящо бели зъби именно в неговата клиника в Града под тепетата, където са се засекли и с Ивана.

Разбира се, няма начин в публичното пространство да тръгнат такива слухове, в които е намесена и дъщеря му, и Иван Главчев, както е цялото име на Ванко 1, само да следи отстрани развоя на събитията. Очаквано той се намеси публично, заявявайки, че щерка му няма нищо общо с Георгиев и двамата се познават само от клиниката, в която му правят зъбите от цирконий.

И добави с още по-категоричен тон, че отношения, различни от приятелските, между тях няма и да има, пише kliuki.bg

„Уважавам Благой, той е важен клиент на клиниката ни. Но ако доближи дъщеря ми с други помисли, извън приятелските, лично ще му избия зъбите, които ние му направихме“, е казал Ванко 1 според очевидци и близки до семейството.

Реакцията на популярния рап изпълнител съвсем не буди изненада, още повече, че вече едва ли има човек в България, който да не е наясно със слабите ангели и спорната репутация на ексфутболиста, известен повече с многото си жени, отколкото с футболни постижения, докато беше в активния спорт.