Васил Найденов донесе нов автомобил на Рафи

Вече е ясно името на големия победител в девети сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“. Това е Рафи, който си спечели нов автомобил с образа на Васил Найденов.

На косъм от победата се размина Фики. Бронзовият медал отиде при Михаела Маринова, а четвърта се класира Милица Гладнишка.

Ромската перла Софи Маринова откри вечерта като своята колежка и кума Преслава, която беше в публиката. Софка избра песента „Дяволско желание“, а след изпълнението Фънки й предложи заедно да направят „по-метълско“ парче.

Актьорът Юлиан Вергов пък каза, че Маринова е най-позитивният човек, когото познава. Певицата грабна статуетка „Мис Софи International“.

Първа от финалистите се изяви Милица Гладнишка, която заложи на Джени Линд и песента Never Enough от филма „Най-великият шоумен“. Тя си спечели титлата „Мис Funny“.

Рафи пък се появи под светлината на прожекторите като Васил Найденов с вечния хит „Сбогом, моя любов“. „Този Васил Найденов е сегашният Васил Найденов. Това е смелост“, отсече продуцентът на предаването Маги Халваджиян.

Бохосян спечели статуетка „Мистър Карантина“. Шоуменът Къци Вапцаров избра да скочи в сакото и обувките на Азис и изпълни „Евала“. „Азис е сладка луканка за имитация“, заяви повелителят на Колелото на късмета. Той си тръгна с наградата „Мистър Wrecking ball“ за сценична смелост и страхотното си представяне като Майли Сайръс.

Третата финалистка Михаела Маринова се появи на сцената като Лара Фабиан с нежната песен Je T’aime. „Ти си изумителна. Аз нямам какво да кажа“, сподели Вергов, а Фънки й благодари за изпълнението.

„Аз съм много щастлив, че днес ние, журито, няма да даваме оценки“, въздъхна Маги. Маринова получи титлата „Мис Еуфория“. Последният финалист Фики, който призна, че в предишния сезон е бил по-притеснен, избра легендарния Елвис Пресли и парчето My Way.

„Елвис е най-големият. Това е песента, която винаги ми действа емоционално. Мисля, че е много подходяща за финал. Надявам се да докосна сърцата на уважаемата публика“, каза преди изпълнението си големият син на фолкидола Тони Стораро.

Изпълнението му разплака Хилда Казасян и Юлиан Вергов. „Тази песен винаги много ме разчувства, но това е огромен риск. Аз се разтреперих цялата и искам да ти кажа, че си толкова талантлив и истински. Ти си едно абсолютно явление“, коментира чаровната блондинка.

Цецо Елвиса, който беше в публиката и му е дал назаем костюма си, също го похвали. Фики и синът му Тони-младши отнесоха вкъщи статуетката „Мистър The Best“.

Поли Генова и Азис, които изпяха „За да те има“ от името на Лили Иванова и Чочо Владовски, получиха съответно титлите „Мис Dancing Queen“ и „Мистър БГ Rockstar“.

Последното изпълнение бе поверено на всички участници в сезона, които отправиха музикален поздрав към зрителите с парчето Blinding Light на The Weeknd.