Васил Найденов: Имах много гадни години

„Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални състезания да приключат. Може би сами трябва да си помогнем. Човекът, като индивид, трябва повече да изисква от определени хора, а не да наблюдава“. Това каза звездата на българската естрада Васил Найденов пред NOVA.

Според него човечеството не се вслушва в съветите на Бог.

„Иисус възкръсна, за да ни е топло на душите. Да има добрина. Като че ли не се вслушвахме в Господните притчи. Природата не успя да ни научи да бъдем малко по-добри, да не бъдем егоисти“, каза още той.

Относно личния си живот, Васил Найденов сподели, че се чувства щастлив.

„Мисля, че съм щастлив за това, че се реализирах. Имах много гадни години. Правителството ни научи да работим и да нямаме претенции. Държавата е длъжна на артистите ни. Много е хубаво, когато твоите колеги, които са безкомпромисни, всяка вечер те гледат и ръкопляскат. Даже да пееш фалшиво, даже да куцаш на сцената, ако имаш необходимата енергия, хората го усещат“, каза още певецът.

На въпрос дали вижда у някого Васил Найденов след време, той отговори, че всеки си има собствена звезда и със сигурност има талантливи хора, колкото него или колкото Лили Иванова.

Previous post Поли Паскова: Изкушенията са големи, бъдете мъдри!
Next post Защо хубавата Карина напусна „Ергенът“