Васил Найденов оздравя, ще зарадва феновете си с концерт в Кино Кабана

Васил Найденов отложи концерта си на 15 юли в Кино Кабана, защото се разболя от летен грип, както бе оповестено от организаторите.

Чудо ли е любовта, магьосникът на музикалната фраза ще изясни пред публиката в лятната открита сцена тази събота, 23 юли, съобщи life.dir.bg.

Билетите важат без презаверяване, но някои хора се се отказали от тази опция, защото нямали физическа възможност да присъстват на новата дата. За щастие, има и друга дата, на която да се включат – 8 септември.

Все още се намират билети, те са по 70 лева, а в деня на концерта ще бъдат 80. Очакват се около 500 почитатели. На сцената той ще бъде подкрепен от бенд и беквокали, а началният тон ще бъде даден в 20 часа.

Че прочутият ни естраден изпълнител е на крак и във добра форма, потвърждават във фен страницата му във Фейсбук, където пише, че заради концерти във Варна и София, той пропуска рождения ден на своя мениджър Ивайло Манолов, който беше вчера. Манолов празнувал в Гърция, в елитен ресторант на морския бряг в компанията на певци, приятели и бизнесмени от Италия, Гърция и Швейцария. Кеца му честитил по телефона.