Васил Найденов с визия на 20-годишен, пръска луди пари за прическа и…

Васил Найденов е напът да промени визията си кардинално, като свали поне 20 години от възрастта си. Кеца е сред най-суетните естрадни асове у нас и никога не е пестил средства за безупречния си стил и външен вид. Отскоро Кеца се подвизава с чисто нова усмивка, в която инвестирал сума, равняваща се на поне 4 автомобила втора ръка.

Новите зъби на изпълнителя на „Телефонна любов“ му излязло около 20 хиляди лева. Той се доверил на професионалистите в реномирана столична дентална клиника с отлична репутация сред родния хайлайф. Промяната във визията на 70-годишния певец е коренна и холивудската му усмивка е свалила поне 10 лета от възрастта му. Болките и мъките по поставянето на имплантите си заслужавали, освен това със сигурност изкуствените му зъби щели да бъдат в пъти по-здрави от неговите натурални, пише pik.bg.

Припомняме, че Найденов неведнъж е имал куриозни ситуации, свързани именно със зъболекарски премеждия. Култов в историята остава случаят му отпреди години, когато Кеца пострада в началото на един от концертите си в известен столичен клуб. Той счупил два предни зъба преди откриването на столично заведение, хапвайки си екзотични ядки. След неприятната случка се наложило да прекара един ден в клиника, където спешно реагирали на проблема и възстановили зъбите му.

Сега обаче си хапвал каквото му е сладко, но все пак гледал да спазва здравословен режим, защото скоро му предстои грандиозно завръщане на сцената. След четирикратно отлагане на големия концерт, който готви от година, на 29 май Васил Найденов отново ще излезе пред феновете си. Билетите за събитието са разпродадени до дупка въпреки цените от 45 до 60 лева за пропуск.

Освен с нова усмивка Найденов ще триумфира пред публиката и с нова прическа. Не е тайна, че естрададжията отдавна се боядисва и има лична фризьорка, която се грижи за визията му. След дълъг рус период Найденов се е завърнал към по-медните тонове, които всъщност са най-актуални за новия пролетно-летен сезон. Кеца все още не се е престрашил да се подложи на процедура за присаждане на коса, тъй като е загубил част от гривата по темето си. Неговият колега Мустафа Чаушев отдавна легна под скалпела за такава интервенция в Турция, където му направиха над 7 хиляди дупки в главата и му присадиха чисто нова коса.