Васко Кеца измамен от майстори

Сагата с прословутия ремонт на Васил Найденов продължава вече трета година. Естрадният ас реши да съедини два апартамента в един в престижната кооперация на столичния бул. „Витоша“, която обитава от дълго време, още през 2018 г. И до днес обаче жилището му приличало на строителна площадка, а забавянето се дължало най-вече на пишман майсторите, с които непрекъснато се сблъсквал.

Наскоро Кеца отново сменил бригадата, която работела в дома му, защото предишните работници се оказали измамници. Прибрали хиляди левове, а свършили работата си толкова некачествено, че се налагало направеното да се преповтори. В София вече нямало ненаета от Найденов фирма, от която той да е останал доволен. Въпреки че по едно време певецът се бе отказал да ползва професионалисти и беше решил да прави всичко сам, установил, че на 70 години не е толкова пъргав и по-лесно се уморява. Така пак се върнал в порочния кръг.

„Мои колеги и приятели, като се поинтересуват какво става с ремонтите ми, все казвам: „Не питайте, защото ставам зъл и по-агресивен, отколкото когато говоря по казуса с нашето пенсиониране! Ремонтирам и в момента. Боядисва се и т. н. Без да обиждам майсторите, тях все едно една майка ги е раждала. Направо са с диагноза“, коментира бесният изпълнител на „Телефонна любов“. И продължава да негодува: „Голяма част от кадърните се изнесоха да работят в чужбина. Жалко е, че и лекари, и други хора със знания и умения напускат страната. Това си е голям проблем, както този с пенсионирането и ротацията на българска музика“.

Отделно от пререканията с майсторите Кеца имал дрягзи и със съседите си. Вече трета година те продължавали да пускат жалби срещу него във всяка възможна столична институция. Те се оплаквали от непрекъснатия шум и били против сриването на носещите стени на етажа, който Найденов обитавал. Той обаче бил готов да плати всяка глоба, но да сбъдне идеята си да слее два апартамента в един огромен. Всеки изкаран лев звездата инвестира в амбициозния проект. „Сто пъти по-евтино щеше да му излезе просто да си купи голяма къща в полите на Витоша“, коментират негови приятели. Найденов обаче не бил скъперник в това отношение и харчел като за световно. Вече си набавил всички мебели, макар че още му шпакловали стените. Последно си купил барокови кресла и умно кухненско оборудване за 40 хиляди лева.

Previous post Галин отмени концерт във Виена заради…
Next post Сузанита помъкна разведената си майка на лов за мъже