Вдовицата в бяло: Вижте снимка от сватбата на новата синоптичка Лора

Лора Георгиева, вдовицата на варненския милионер Борислав Манджуков, който бе застрелян на бул. „България” преди 6 години, вече е синоптичка. Брюнетката, която има множество титли от конкурси за красота, направи своя дебют в ефира на Нова телевизия в понеделник, на 14 декември.

2 години след като овдовя, красавицата се залюби с новия си съпруг Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, собственик на хитови бургаски дискотеки, със строителен бизнес на морето. През октомври 2017 г. двамата си казаха „да”, а новият мъж на Лора приел 6-годишната й щерка Мишел като свое дете. Момиченцето станало шаферка на майка си, а събитието било уважено от много вип гости. Влюбените се появили на сватбата с изключително скъп ретроавтомобил. Намерили се обаче и зложелатели, които шушукали, че не е хубаво вдовицата да е в бяло.

Всъщност Лора и покойният Боби така и не стигнали до венчило. Екзекуторът, чиято самоличност до този момент не е установена от полицията, гръмнал Манджуков, миг след като слязъл от Майбаха си и докато разговорял по мобилния си телефон.

Появата на Лора в ефира на Нова телевизия не е изненадваща, тъй като красивата брюнетка има опит в медиите. Георгиева е завършила телевизионна журналистика в Софийския университет. Първо е била репортерка в спортен сайт, след това водеща на спортните новини във варненската „М Сат”, после и на централните емисии новини в телевизията.

В продължение на 2 години новоизлюпената синоптичка е била водеща на женското предаване на Би Ти Ви „Така го правят жените”. Преди 10 години красавицата се щракна гола за едно от най-популярните мъжки списания у нас – „Максим”, което вече не излиза, пише Уикенд.