Венелин Петков с нова длъжност след уволнението от bTV

Хубавата Николета Маданска няма никакво намерение скоро да се връща на работа, вероятно защото любимата й Би Ти Ви е под владение на новото ръководство, изритало бащата на сина й – Венелин Петков. Въпреки, че законът й позволява при желание да прекъсне майчинството си, красивата блондинка, от която години наред зрителите научаваха всичко най-интересно около спортния живот по света и у нас, не планира да се присъедини към колегите си в близко бъдеще, пише pik.bg.

Официалната причина е, че смята да изкара до край майчинството си, а неофициалната – солидарна е с партньора си, който бе уволнен като директор на новините в края на миналата година.

Журналистката често се наслаждава на дълги разходки около Панчаревското езеро, като фенове й предполагат, че го прави в компанията на безработния Венелин, който щрака снимките за Инстаграм. Всъщност, изглежда, че това е настоящата му длъжност – папарак на жена си.

Николета Маданска не е на екран от лятото на миналата година, когато бременността й започна прекалено да личи. Красавицата вече е залипсвала на своите фенове сред зрителите, а един от тях тези дни прояви любопитство относно професионалните й планове.

Господинът запита любимката си кога смята да се върне на малкия екран. „Много е сиво без Вас“, изчетка бившата шефска половинка потребителят на Инстаграм, който изглежда, че не е фен на вечно усмихната Флорина Иванова и колежката й Елена Яръмова – двете дами, красящи спортния отдел на Би Ти Ви в момента. „Не бързам, в момента се наслаждавам на майчинството“, задоволи любопитството на своя почитател Маданска.

Друг фен пък се поинтересува какво се случва с мъжа й, който след уволнението си за известно време се изявяваше в социалната мрежа, но в последствие изтри профила си, явно ядосан от медийното внимание върху персоната му. На въпроса „Николета, на мъжа ви му свърши шефството в bTV и сега какво ще прави?“ Маданска обаче не удостои с внимание питащия.

Иначе майчинството й, на което се наслаждава, преминава предимно сред природата край Бистрица и Панчарево. Младата майка ежедневно навърта огромен километраж покрай разходките със сина си от Венелин Петков. Електронният крачкомер на телефона й, например, онзи ден отчете 16 хил. крачки.