Венелин Петков с нова длъжност след уволнението от bTV

Хубавата Николета Маданска няма никакво намерение скоро да се връща на работа, вероятно защото любимата й Би Ти Ви е под владение на новото ръководство, изритало бащата на сина й – Венелин Петков. Въпреки, че законът й позволява при желание да прекъсне майчинството си, красивата блондинка, от която години наред зрителите научаваха всичко най-интересно около спортния живот по света и у нас, не планира да се присъедини към колегите си в близко бъдеще, пише pik.bg.

Официалната причина е, че смята да изкара до край майчинството си, а неофициалната – солидарна е с партньора си, който бе уволнен като директор на новините в края на миналата година.

Журналистката често се наслаждава на дълги разходки около Панчаревското езеро, като фенове й предполагат, че го прави в компанията на безработния Венелин, който щрака снимките за Инстаграм. Всъщност, изглежда, че това е настоящата му длъжност – папарак на жена си.

Николета Маданска не е на екран от лятото на миналата година, когато бременността й започна прекалено да личи. Красавицата вече е залипсвала на своите фенове сред зрителите, а един от тях тези дни прояви любопитство относно професионалните й планове.

Господинът запита любимката си кога смята да се върне на малкия екран. „Много е сиво без Вас“, изчетка бившата шефска половинка потребителят на Инстаграм, който изглежда, че не е фен на вечно усмихната Флорина Иванова и колежката й Елена Яръмова – двете дами, красящи спортния отдел на Би Ти Ви в момента. „Не бързам, в момента се наслаждавам на майчинството“, задоволи любопитството на своя почитател Маданска.

Друг фен пък се поинтересува какво се случва с мъжа й, който след уволнението си за известно време се изявяваше в социалната мрежа, но в последствие изтри профила си, явно ядосан от медийното внимание върху персоната му. На въпроса „Николета, на мъжа ви му свърши шефството в bTV и сега какво ще прави?“ Маданска обаче не удостои с внимание питащия.

Иначе майчинството й, на което се наслаждава, преминава предимно сред природата край Бистрица и Панчарево. Младата майка ежедневно навърта огромен километраж покрай разходките със сина си от Венелин Петков. Електронният крачкомер на телефона й, например, онзи ден отчете 16 хил. крачки.

Previous post Михаела Филева чества 10 години на сцена
Next post Българинът Тед Кочев – бащата на „Рамбо“, готов да снима филм и на 90