Венета Райкова обещава „нещо горещо“ със спомен от корицата на Playboy

Годините се нижат една след друга без предупреждение, а доказателство за това е последната публикация на бившата водеща на предаването „Папараци“, Венета Райкова, която наскоро качи в своя личен Инстаграм профил снимка от дръзката си фотосесия за българското издание на „Playboy“, чиято корица украси преди… цели 20 години! Не е за вярване, нали? И все пак това е абсолютен факт, който дори тя не крие, а гордо изтъква пред своите последователи в платформата. Нещо повече, блондинката изрично подчертава, че броят с нейния образ на първа страница попада в топ 5 на най-продаваните в цялата история на родния вариант на мъжката библия.

На изображението, с което блондинката си направи разходка по алеята на спомените, връщайки се две десетилетия назад, тя позира пред обективa легнала по корем на пода, облечена единствено с ефирна полупрозрачна блуза с бял цвят, по която се редят нежни флорални мотиви в червено. Тя е оставила едното рамо на дрехата да падне, разкривайки повече от плътта ѝ, въпреки че това надали е от някакво значение, понеже надолу не носи нищо. Макар съществената част от тялото ѝ да е изрязана, от него все пак се вижда достатъчно, за да разпали въображението на зрителя. Как обаче продължава кадъра, знаят само тези, които притежават списанието.

Това обаче не попречи на множество от почитателите ѝ да харесат нейния пост, заливайки я с комплименти под коментарите в него. „Сега си още по-красива“, „Годините ви стоят прекрасно“ и „По-хубава си от преди“, са само една малка част от ласкавите им думи, съпроводени с множество сърца.

В посланието, придружаващо фотографията, някогашната съквартирантка от къщата на риалити предаването „VIP Brother“ разкрива, че в момента работи върху нова книга, тъй като през последните две години не е пускала такава на пазара. Освен това тя издаде, че една от героините в историята, подобно на нея, се е снимала за еротичното списание.

„Тази година ще ви изненадам с нещо горещо“, обеща Райкова.

Кога обаче ще се случи това, тя отказа да уточни, тъй като и сама признава, че заради хубавото време навън, през последните дни се разсейва и вниманието ѝ не е изцяло съсредоточено върху десетия ѝ роман.

Previous post Памела Андерсън с дебют на Бродуей
Next post Козунаците на премиерската съпруга от 29 и 49 лв. се разпродадоха