Венета Райкова призна, че има „резервни гаджета“

Ако се замислим, авторите на повечето от популярните приказки навярно са били безнадеждни романтици по душа, които отчаяно са търсили любовта едва ли не под дърво и камък, оглеждайки се за нея в лицето на всеки минаващ покрай тях човек. В противен случай надали разказите им биха завършвали с добре познатия щастлив край, в който главните герои заживяват в блаженство до сетния си час. И макар този тип финал да внушава на читателя идеята, че за всеки човек има сродна душа, специално създадена за него половинка, която да го допълни, карайки го да се чувства цял и завършен, понякога той е несъвместим с реалността…

Както всъщност мнозина разбират с течение на годините и постепенно спират да вярват в историите за лека нощ. Като писател на романи Венета Райкова вероятно е повече от добре запозната с факта, че животът няма много общо с книгите, ето защо вместо да чака своя принц, тя се е подсигурила с план Б, който на шега или не, издаде на своите последователи в социалните мрежи.

Макар за блондинката да могат да се кажат много неща, при това все различни, едно от тях никой не е в състояние да отрече или оспори, а именно, че не се притеснява да изрече истината, независимо какви ще бъдат последствията от нея. Журналистката, която, следвайки съвременните тенденции за красота, преди време реши да промени външния си вид, сега успешно доказа правотата старата поговорка, гласяща, че вълкът козината си мени, но нрава – не. В духа на тази крилата мисъл, макар и визуално различна, тя остава напълно вярна на своята природа, в която няма място за свян, нито пък съжаление, пише life.dir.bg.

Някогашната участничка в предаването „VIP Brother“ неведнъж е показала, че не се притеснява да издава подробности от собственото си битие, залагайки на искреността, която е възможно най-добрата политика за безотказно привличане на всеобщото внимание, особено ако включва пикантни откровения. А в тях Райкова определено няма равна, което надали би било изненада за някого, при положение че навремето именно тя бе лицето на „Горещо“.

Преди часове русокосата изкусителка, разходила се из редица фантазии, след като в миналото позира пред обектива на българското издание на списание „Playboy“, разкри, че има отношения с повече от един мъж. Тя направи поредната си интимна изповед, публикувайки своя снимка по червен бански костюм в личния си Инстаграм акаунт, мигове преди да напусне апартамента си, отправяйки се към басейна на комплекса, в който живее.

„Когато има нещо ново в профила ми: Гаджето – не лайква, не коментира. Резервните гаджета – не коментират, не лайкват. Тези без никакви шансове – пишат коментари с комплименти и горещи емотикони“, гласи закачливото послание към кадъра, накарало почитателите ѝ да се чудят дали е правдоподобно, или не. Онези сред тях обаче, които добре я познават, са сигурни, че думите ѝ са абсолютно отражение на действителността заради всички нейни отминали признания в този дух.

През август 2019 г. тя направи сподели, че предпочита да си тръгне по средата на половия акт, в случай, че той не я удовлетворява. В края на 2020 г. каза, че последните ѝ ухажори не са в състояние да задържат интереса ѝ за дълго време… При това независимо от техни физически дадености и качества, които по принцип предизвикват тежки въздишки у голяма част от дамите.

„Откакто преди почти 4 г. се разведох, нямам гадже, защото не искам връзки и обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 г. до 40 г., с които се виждам по един два пъти, защото всички ми омръзват бързо. На този етап от живота си не се влюбвам, така съм избрала да живея, доволна и щастлива съм“, написа тогава във виртуалното пространство 47-годишната Райкова.

В началото на тази година тя призна, че няма нищо против мимолетните връзки с цел плътско удоволствие, като дори разказа, че на два пъти е преспала със свой съсед, вдъхновил завършването на един от романите ѝ.

„Две години живеем в изолация и много хора се отчуждиха. Затова имам съвет – огледайте се около вас – за съседи, колеги, които ви харесват… Сексът е важен за психическото и физическото здраве! Аз например, след като ни затвориха през 2020 г., се загледах в един съсед, с когото се видяхме два пъти за секс. Тук сме 90 апартамента, значи, ето, намерила съм дискретно каквото трябва дори в локдаун, никой от другите живущи не разбра, защото, когато се засечем на паркинга, само се поздравяваме, както и с всички други. Затова казвам – аз съм за секса за една, или две вечери, и после животът и за двамата продължава без очаквания и досада, а заредени с хубави емоции. Повече секс, по-малко приказки и коментари и бъдете здрави през 2022 г.!“, гласяха дуите ѝ тогава.