Вергов се появи след разкритието за побоя над Диана, плещи разни за любов…

Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, провокира редица версии, една от които, че насилието е дело на колегата й Юлиан Вергов.

До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията. Във вчерашното издание на „На кафе“ обаче, се появи, а това, което коментира изуми всички.

Странно защо Вергов бе попитан единствено за предстоящото му участие в спектакъла „С гръб към залеза“ и нито дума по темата за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала „Откраднат живот“.

На въпрос какъв е неговият герой, Вергов отвръща така: „Героят е Арман – шеф в ресторант със звезда „Мишлен“. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив.“

И добави: „За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, Слава Богу, но пък може и да е за добро. От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения“, заяви той, пише show.blitz.bg.