Веселка от „Фермата“ отложи сватбата си

„Отложих сватбата си. Не прецених правилно нещата и се оказа, че няма време за организацията на такова тържество.“ Това сподели пред „България Днес“ двукратната победителка във „Фермата“ Веселка Маринова.

Веселка стана първата жена, победила във формата, и същевременно бе най-младата участничка. Маринова вероятно е и човекът, който преживя най-много промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с партньора си и да се премести в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и започва нова страница в живота си.

Още през юни Веселка разкри за първи път пред вестника, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става булка. Риалити звездата трябваше да сключи брак с любимия си – Велин. Големия християнски празник избраха, защото и двамата са вярващи хора. Маринова сподели, че първоначално мислели за малка селска сватба, само с най-близките хора. Впоследствие се оказа, че имат много роднини и приятели и се очертава голямо тържество, като задължително в плановете им влиза и църковен брак.

„Въпреки слуховете нито аз, нито Велин някога сме сключвали брак или сме имали разводи. Да се омъжа, е моя детска мечта и искам всичко да бъде като в приказка. За нас двамата това е много сериозна стъпка. Не го приемаме само като красиво тържество и старателен подпис и искаме всичко да бъде идеално, затова аз предложих да отложим сватбата за другата година и годеникът ми се съгласи“, сподели бъдещата булка.

По нейни думи липсата на време попречила на двамата влюбени да си кажат заветното „да“ това лято.

„Бяхме доста заети, в професионален план се случиха доста неща и напрежението надделя. До последно се борихме да успеем с организацията, но не искахме да претупваме нещата. Готвехме се за училище, не можехме да неглижираме работата и правим ремонти вкъщи. В момента животът ми се развива като нормална работеща майка и домакиня. Имаме точно определен график, който следваме“, каза Веселка. Тя и Велин продължават да живеят заедно и не сваля годежния пръстен от ръката си.

„Противно на очакванията, не сме имали никакви сериозни конфликти и планове да се разделяме. Всичко в нашите отношения е наред и у дома цари мир и хармония.“ Това сподели фермерката, която дори е купила сватбената си рокля. Заложила е на семпла, не много пищна булчинска рокля, която дълго време е избирала.

Previous post Сами Хосни и Мила Савова отново ще стават родители
Next post Мирела от „Игри на волята“ има връзка с холивудски актьор