Ветеранката в поп фолка Тони Дачева си хвана депутат

Попфолк певицата Тони Дачева ще посрещне 54-ия си рожден ден в събота в компанията на нов мъж. Русокосата изпълнителка на „Бедни и богати“ изживява втора младост в обятията на депутат от Бургас, който е с 10 години по-млад от нея.

След дългогодишна любовна връзка с фолкаджията-огранител Найден Миков Дачева остана прелъстена и изоставена на преклонна за създаване на семейство възраст. Тя обаче не се стресна нито за миг и през 2014-а осинови момиченце, което е вече първокласничка.

Според запознати новото гадже на певицата, който бил ерген, приемал малката Виктория като свое дете и много помагал на Тони в отглеждането на рожбата й. „В днешно време, когато всичко е толкова несигурно, да осиновиш дете не е леко решение. Те омъжените трудно се решават да имат деца, пък какво да говорим за сама жена“, хвали се Дачева.

Певицата признава, че отначало трудно е преглътнала предателството на Найден Милков и дори е изпитвала омраза към него. Днес обаче, когато е щастлива с нов мъж до себе си, вече не му се сърди и му пожелава щастие. Все пак изключва за момента ввсякаква възможност за комуникация с бившия си любовник.

„Аз съм много доверчив човек, чак на стари години разбрах, че хората обикновено се опитват да се възползват от теб. Вече не се лъжа толкова лесно“, откровена е ветеранката от „Пайнер“ с над 20 години стаж в компанията на инж. Митко Димитров.

Дачева не разкрива къде ще празнува предстоящия си рожден ден, но с новото й гадже няма да се отдават на далечни пътувания. Певицата се притеснява доста от върлуващия коронавирус, защото от години страда от диабет, който я поставя във високорисковата група, пише Lupa.bg.