Вижте Ася от „Невада“ днес – на 54 години

Тв мечтата на мъжете от 90-те години на миналия век-русата и синеока Ася Статева от супершоу „Невада“ от доста години не с занимава с телевизия. Тя страни от медиите, но въпреки това не може да остане незабелязана, когато се появява на накоя светско събитие. В момент Ася работи като главен мениджър в наша компания, където се занимава с проектиране, инвестиционен контрол и продажби на елитни жилища в София, пише в. „Уикенд“.

Също така е управляващ директор в „Енереджи инвестмънт“, която построи един от първите соларни паркове у нас. Бизнесът е за милиони и някогашната звезда го управлява с вещина и хладен ум. 54-годишната блондинка е запазила стройната си и елегантна фигура, въпреки че е майка на трима сина. Единият от тях я придружи на светската вечеринка заедно с баща си Димитър Станчев, продуцент на „Невада“.

Ася започва като обикновен стилист в шоуто. Манекенката обаче се налага като основно лице в него, като слуховете тогава твърдяха, че е заради любовната й афера с продуцента Димитър Станчев. Това вбесява друга красавица от „Невада“-Гала, с която Ася не си говори дълги години. Днес обаче враждата им е забравена. Станчев нашумя като телевизионен продуцент, но той става милионер с друг бизнес преди това. И до днес е сред най-успешните строителни предприемачи у нас.

Previous post Вихра Петрова се мъчи на море в Гърция
Next post Съдят Боб Дилън за секс с дрогирана 12-годишна