Вижте вашия Сексуален хороскоп за 2022 г.

2022 г. – годината на Черния воден тигър за всички знаци на зодиака ще отвори нещо ново в най -интимната сфера. Още през януари Венера ще излезе от ретроградната фаза и ще влезе в пряко взаимодействие с други планети. Този контакт ще бъде толкова плодотворен, че нежните чувства, любовта, страстта ще излязат на преден план сред представителите на всички знаци на зодиака.

Каква работа, когато любовта е във въздуха ?! Вярно е, че ще се прояви по различни начини в зависимост от манталитета и склада на характера на човек. И така, как ще се развие сексуалният хороскоп за 2022 г. за всички знаци на зодиака, обяснява астрологът Анна Анисимова.

Овен (21 март – 20 април)
Няма по-отворен и смело деклариращ желанията си зодия от Овен. Агнето няма да обикаля храста около обекта на своята страст, но веднага ще даде да се разбере кой е привлечен. Добавете към това изобретателността на Овните, желанието им да изпробват нещо ново през цялото време, непрестанното търсене на интересни алтернативи и да получите пълна представа за сексуалността на първия знак на зодиака. Нещо повече, за представителите на този знак любовта и привличането са неразделни. Изглежда, че по този начин страстта към експериментирането и моногамията се вписват в един човек, но Овните някак успяват да го направят. Секс хороскопът за 2022 г. казва, че Овенът постоянно ще измисля нещо ново, импровизирайки с пълна отдаденост. Вярно е, че понякога в процеса могат да се възхищават толкова много, че напълно забравят за чувствата на партньор, така че звездите препоръчват понякога да спрат да гледат двойката си отстрани. Лъв, Близнаци и Стрелец са най -подходящи за Овен, но с Рак, Риби, Козирог и Скорпион си струва да общувате без сексуална конотация.

Телец (21 април – 21 май)
Има знаци на зодиака, за които плътските удоволствия не са на първо място, но Телецът определено не е сред тях. Удоволствие и отново удоволствие – това е неговото мото. Но в същото време удоволствие, към което трябва да се приближава бавно. Той пие нектара на любовта бавно. Упоритият бик е готов да чака, ако разбере, че в обекта на неговата страст е заложен голям потенциал. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава ренесанс за Телец. Тези емоции от плътската любов, които са изпитали в младостта си, се връщат при тях с нови познати, които доста бързо ще продължат в леглото. Дори тази среща да не получи продължение, тя ще остави незаличими спомени в сърцето на Телец.

Близнаци (22 май – 21 юни)
Доминиращата планета в Близнаци е Меркурий, тя се върти около Слънцето по-бързо от останалите съседи, поради което демонстрира или своята студенина, или пареща топлина. Близнаците също са сексуално променливи. Те могат да се стопят в лавина от страсти или лесно да се охладят и да спрат да се интересуват от плътски удоволствия, просто защото в този момент те са силно увлечени от нещо друго. Но този период също ще бъде временен. Скоро представители на този знак отново ще се върнат към търсенето на обект за нови любовни победи. Това, което се знае за тях със сигурност: ако лавина от страсти помете Близнаците, те ще станат неузнаваеми.

Рак (22 юни – 22 юли)
С цялата откритост на душата си, високото ниво на общуване, мимолетни връзки и една нощ не са интересни за Рака. За да се отворят в леглото, за да получат максимално удоволствие, представителите на този знак се нуждаят от доверчиви отношения. Доказано средство за привеждане на Рака в екстаз е целуването и гъделичкането на ушните миди с езика.

Лъв (23 юли – 21 август)
Лъвът е под егидата на Слънцето, което означава, че хората, родени под този знак, притежават магнитно привличане. Те са очарователни, харизматични, остават сексуално привлекателни за дълго време, Лъвовете обикновено обичат всички чувствени сфери на живота, а интимната сфера е на едно от първите места тук. Представителят на този знак иска да преживее всичко: мимолетна любов, зряла, дълбока любов, неограничена страст, но за тези преживявания ще търси партньор с еднакъв темперамент. Интимният хороскоп за 2022 г. за Лъв обещава непосилно повишен интерес от противоположния пол. Благодарение на покровителя на годината, Черния воден тигър и флиртуващата Венера. Именно тяхната мощна енергийна сила ще окаже такъв ефект върху околната среда на царя на зверовете. И нека не се крием, Лъв може да има идеята да се поддаде на изкушението и да завърти мимолетен роман, но не! Няма да свърши добре.

Дева (22 август – 23 септември)
Девите не обичат да усложняват живота си с условности. Те са свободолюбиви и не виждат пречки в стремежа си към целта. Ако харесват партньор, те директно и открито ще декларират намеренията си. В крайна сметка сексът е само секс. Чувствата започват да говорят в нея, когато такива достойнства на партньора като интелигентност и житейски опит се проявяват в целия си блясък. За Девата това е най-добрият афродизиак, който може да събуди еротичния огън в тях и тя дори се съгласява да играе подчинена роля в леглото, ако партньорът отговаря на тези критерии. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на представителите на този знак много нови сексуални открития в отношенията с представители на други националности, които може да събудят любовта на Девата към пътуванията.

Везни (24 септември – 23 октомври)
Както всеки балансиращ знак, Везните носят много черти на противоположния пол. Затова мъжете Везни например могат да бъдат чувствителни и нежни, докато жените Везни са брутални, корави и никак не сантиментални. Но точно тези крайности привличат партньорите към тях като магнит. А също и искреността на представителите на този знак: Везните мразят розовата романтика, вулгарните декорации, от всички знаци на зодиака, те най-лесно се разсейват по време на секс. Обичайно е те да мислят за някой (нещо) друго: бивш любовник или неосъществен образ. Секс хороскопът за 2022 г. обещава на Везните много нови еротични открития, ако решат да променят пейзажа и да опитат нещо ново.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Покровителят на Скорпион е Марс, войнствена планета, която е свикнала да печели във всички области на живота, включително и в интимната. Нещо повече, именно в секса Скорпионът е много добър в реализирането на огромния си потенциал. Понякога тази мощна енергия е достатъчна за няколко партньори / партньорки. И само в силата на самия Скорпион е да регулира либидото си, за да не стане случайно жертва на ревност или голяма любов. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на Скорпион открития в рамките на онези удоволствия, за които никога не е мечтал. Но е възможно, след като е опитал всичко, в крайна сметка да се върне към консервативния, спокоен секс.

Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Както всички огнени знаци, Стрелецът постоянно се нуждае от пожарникари, защото в леглото те са огън! В същото време на представителите на този знак не може да се отрече естественото любопитство, затова те винаги ще търсят нещо ново в секса. Идеалният партньор за Стрелец е интелигентен и смел човек, отворен за всякакви експерименти и далеч от условностите. Единствено има и едно „но“: Стрелецът има големи изисквания към себе си и същото важи за техните партньори. И, уви, не всеки може да съответства на това ниво. Животът с представители на този знак постоянно ви принуждава да поддържате себе си в добра форма и не всеки е готов да живее в такова състояние през цялото време.

Козирог (23 декември – 20 януари)
Разцветът на сексуалния живот на Козирозите е на 35-40 години, именно на тази възраст те придобиват увереност в себе си, в собствения си чар, сила и накрая осъзнават красотата на сексуалните удоволствия. Осъзнавайки колко време са загубили напразно, през следващото десетилетие те ще се опитат да наваксат и да настигнат по -опитните астрологични братя и сестри. Трябва да се отбележи, че в Козирозите реализацията в секса може да повлияе силно върху тяхната творческа или кариерна еволюция, следователно, колкото по -опитен партньор попадне в ръцете на този късен знак, толкова повече житейски червени точки съдбата ще изпише за него. Всичко е енергия и сексът ще даде на Козирозите такъв прилив на жизненост, че ще стимулира всички останали области. В един момент те дори се смятат за много извратени и изтънчени, но това, разбира се, е илюзия. Погледнете Овена и Лъвовете, там е древният Рим! И точно на такива гиганти Козирозите ще бъдат равни в подвизите си в леглото.

Водолей (21 януари – 19 февруари)
Водолеят управлява дома на приятелството, така че да предложиш на представител на този знак секс за една нощ означава да не го познаваш изобщо. За него леглото не е толкова за получаване на удоволствие, колкото за придобиване на приятел. Тоест Водолеят трябва силно да се довери на партньора, а всичко останало следва от това. Този знак обича да е сигурен, че той и неговият потенциал са поразително различни от другите. Интимният хороскоп за 2022 г. обещава на Водолей и неговия партньор нови сексуални преживявания.

Риби (20 февруари – 20 март)
За да привлечете вниманието на Рибите, не е достатъчно само да знаете за техните ерогенни зони – в сексуалността на този знак много се крие на подсъзнателно ниво и като откриете някои от неговите тайни зависимости, ще откриете и пътя към него сърце. Плюс това, за представителите на този знак, фантазията доминира реалността. Въображението на Рибите е толкова силно, колкото и физическата интимност, поради което средата, обкръжението, миризмите, думите, изговорени за тях, и чак тогава докосването са толкова важни за тях. Рибите се вълнуват от миризми и думи, които подсилват буйното им въображение. Секс хороскопът за 2022 г. обещава на Рибите изпълнението на тези много тайни желания. Искате ли твърд секс? Вселената материализира партньор, който обича същото. Има планове да прекарате лятото в нежност и любов – воала, в пространството има и такъв човек, пише happywoman.bg.

Previous post Зара от „Биг Брадър“ с коронавирус след почивка в Бали
Next post Най-необичайните новогодишни традиции по света