Вижте горчивата истина за тези пет зодии

Кой няма несъвършенства? Дори човек, който изглежда перфектен, е пълен с недостатъци. Повечето от нас обаче са много несигурни относно дефектите в личността си и се опитват да избягват обсъждането им, пише mila.bg.

Но понякога е по-добре да се изправим пред суровата истина. И какъв по-добър начин да познаете горчивата, честна истина за себе си, отколкото да прибегнете до помощта от зодията си.

Овен

Мислите, че сте лидер, но понякога всичко, което правите, е да сте хаотични и без посока. Може да не го осъзнавате, но понякога вашите идеи са импулсивни, вашите решения са необмислени и в резултат вашите проекти остават недовършени. Трябва да си съберете багажа и да оставите някой друг да поеме ръководството, за промяна!

Още нещо, трябва да показвате повече признателност за всички неща, с които сте благословени – да обичате приятели и семейство, да сте благодарни за добра работа и щастие, вместо винаги да искате повече. Не говорете за това, което ви липсва; покажете благодарност за всичко, което имате.

Телец

Телецът е адски инат. Едно е да бъдете решителни, но напълно да изключите идеите, перспективите и визията на другите изобщо не е здравословно. Често приемате грешно мнението на околните и спирате да растете в живота поради затвореността си.

Искате да докажете, че сте прав дори когато грешите. Всеки знае, че е безсмислено да спори с вас, защото просто отказвате да мръднете и на йота от своята гледна точка. Трябва да се отворите за нови идеи и възможности, иначе ще поемете по утъпкания път, който в крайна сметка води до стагнация.

Близнаци

За вас е гадно да изразявате емоции. Липсва ви емоционална дълбочина. Като въздушен знак вие сте по същество сте летящи и повърхностни.

Близнаците са социални същества, така че винаги имат много хора около себе си, но не могат да споделят интензивна връзка с никого. Трудно им е да се обвържат с едно нещо. Обикновено чувствата им са преходни и плитки и са объркани за повечето неща в живота. Но Близнаците трудно приемат тази истина за тях.

Рак

Емоциите са добри, но не и когато това ви прави прекалено чувствителни и пълни с несигурност. Ракът е толкова емоционален, че се наранява при най-малкото нещо. Хората от този знак са много докачливи и се опитват да се предпазят чрез здрава външна обвивка. И просто мразят, когато другите разберат колко точно са уязвими.

Те са несигурни до степен да предизвикат в съзнанието си проблеми, които не са реални. Не се губете в бъркотията на емоциите си. Не забравяйте, че вашето благополучие е преди всичко останало, дайте си любовта, която заслужавате.

Лъв

Отчаяни сте да бъдете най-добрият във всичко, което правите, и не може да се справите, ако някой ви засенчи. Въпреки че Лъвовете се опитват да се държат мило и щастливо, това ги изяжда вътре, ако някой е по-добър от тях в нещо. Те са родени със силно чувство на конкуренция. Винаги искат да бъдат на върха на играта. Трябва обаче да се научите да приемате, когато някой друг грабне мястото на победителя. Смирението е от съществено значение.

Лъвовете могат да бъдат много погълнати от себе си. Трябва да разберете, че не всичко се върти около вас.