Вижте защо Галена изпрати 2020 г. със сълзи и мъка

Пандемията удари здраво лекия музикален жанр и попречи на грандиозните планове на фолк тупалката Галена. Мерките срещу коронавирус не ѝ позволиха да пее в семейния комплекс в Арбанаси на Нова година заедно с Фики и Тони Стораро, както първоначално се надяваше певицата.

Това явно натъжи Галена, защото още в първия ден на новата година фолк любимката поздрави своите почитатели в социалните мрежи и се възползва да излее мъката си, която е натрупала през цялата 2020 г., която се оказа изключително тежка икономически за хората на изкуството.

„Нова година е! Сякаш леко плахи, леко неуверени сме в очакванията си за нея, но трябва да вярваме, че тя ще ни донесе мечтаната промяна. Затова си пожелавам да бъдем! Живи, здрави, добри. Заедно, сплотени, сърцати. Да можем пак да сме близо един до друг, да се прегръщаме, да се целуваме, да мечтаем, да се вълнуваме. Нека съумеем да изпълним всичко, което сме обещали на себе си в полунощ, да намираме повече време за истински важните неща и да споделим безброй красиви преживявания през 2021. Обичам ви! Честита нова година! Да бъде!“, написа попфолк звездата.

Минути преди да изпратим старата година хитовата изпълнителка направи своята равносметка за нея и сподели: „Въпреки всичко 2020 ни научи да ценим това, което имаме, защото осъзнахме как само за миг животът такъв, какъвто го познаваме, може да спре да съществува. Знам, че когато часовникът отброи последната секунда в полунощ, целият свят ще се обедини с надеждата за една по-благосклонна нова година, която поне малко да ни върне чувството за нормалност. Пожелавам си го от сърце! А на вас искам много да благодаря за това, че едно нещо не се промени през изминалата година — обичта и безрезервната ви подкрепа към мен. Благодаря ви, че за поредна година музиката ни свързваше и ни помогна да преминем през всички изпитания заедно“.