Вижте как Галена отговори на слуховете, че се разделя с Галин

Януари е месец, който носи много специални емоции на фолкпевицата Галена вече 17 години. На 21-ия ден на месеца певицата става част от семейството на “Пайнер” и вече толкова години Галена прави шумно парти заедно с многобройните си почитатели и приятели. Пандемията обаче този път попречи купонът да бъде зрелищен, както подобава.

Все пак най-близките приятели и верни почитатели успяха да изненадат звездата на телевизия “Планета” и да направят нейната 17-та звездна годишнина запомняща се и неповторима. Певицата също не пропуска година, в която да не подари на феновете си нещо по повод творческия си празник, а през 2021-ва това бе песента “Къде беше ти“. Парчето предизвика съмнение в някой не добре ориентирани медии, че тя е разочарована от любовта и е пред раздяла със съпруга си.

Всъщност „Къде беше ти“ е просто отговор на хита на Меди, а Галена е много щастлива с Галин. Затова той бе и първият, който я целуна на празника.“17 години. Днес празнувам вас и отговорността, която произтича от безрезервната ви обич и подкрепа към мен през всички тези години. Не ви приемам за даденост, вие сте муза, стимул, вдъхновение, награда.

Благодаря ви, че винаги сте плътно зад мен във всичките ми артистични превъплъщения. Тази творческа свобода и сигурността, която ми давате, са най-голямото признание за мен. Защото всичко е само и единствено за ВАС!”, обърна се Галена към публиката у нас и в чужбина, пище hotnews.bg

 

Previous post Никол Станкулова унижи Гала в ефир
Next post Българин гримира сина на Бекъм и годеницата му