Вижте кои са топ трите най-търсени актриси в Pornhub през 2021 г.

Еротичният модел и порно актриса от руски произход Ева Елфи влезе в топ трите най-търсени актриси в Pornhub през 2021 г.

Това се казва в доклад, публикуван в порно сайта. Pornhub също така представи статистика за най-популярните потребителски заявки от цял ​​свят.

Ева Елфи зае третото място в класацията на актрисите, видеоклипове, с които потребителите на сайта най-често са търсили през 2021 г. Тя надмина известни порно звезди като Райли Рийд (четвърто място) и Миа Малкова (пето място). Втората беше американката Абела Дейнджър. Първото място според версията на порно сайта зае Лана Роудс от САЩ.

Най-популярната дума за търсене в Pornhub през 2021 г. беше хентай, вид аниме и манга, посветени на еротични и порнографски сцени. Коментирайки тази функция, клиничният психолог и сексолог Лори Бетито отбеляза, че порно филмите са по-фантастични от обикновените порно и могат да предложат на зрителя повече визуална стимулация. Специалистът също така заяви, че хентай видеоклиповете обикновено имат по-добър сюжет.

Второто по популярност в света е японското порно, третото – порно с лесбийки. Топ тенденциите на Pornhub също включват MILF (видеоклипове с актриси на възраст между 30 и 50 години), азиатски и чернокожи жени, както и мащехи, анален секс и масаж, пише БЛИЦ.

Previous post Посочиха най-добрите и най-лошите бащи според зодията
Next post Откачени неща стават по круизите – някои ходят чисто голи, а други…