Вижте кой ще печели „Маскирания певец“ 3

Повече от половината маски в „Маскираният певец“ са свалени, а за победа останаха да се борят най-добрите. Хора от кухнята на шоуто разкриха пред наш репортер, че победителят в шоуто вече се знае, пише show.blitz.bg.

Продуцентите вече са поставили картите на масата и знаят коя маска след коя отпада. Вече са си избрали и фаворит за спечелване на формата. Няма да повярвате кой образ ще бъде обявен за победител и какво се крие зад това решение.

Победител в „Маскираният певец“ ще бъде „Самураят“, за чиято маска се крие Алекс Георгиев от „Гласът на България“. До този момент никой от панелистите не е посочил неговото име.

Вероятно не са го разпознали, тъй като не е толкова популярен, но е твърде възможно и така да им е наредено „отгоре“. Нашият източник твърди, че участието на Алекс във формата на Маги Халваджиян не е случайно. Човек от клана на известната арменска фамилия е мениджър на певеца и благодарение на него става един от участниците в третия сезон на забавното шоу.

В предаването, освен Самураят, са все още Носорогът, Гъбарко, Камъкът, Госпожицата. За всички е ясно, че Госпожицата е Сантра, Носорогът – Миро, за Гъбарко има предположения за Михаела Маринова и Крисия Тодорова, а съвсем скоро ще ви разкрием и самоличността на Камъкът, която много ще ви изненада.

Previous post Победителят в Hell’s Kitchen Реджеп фалира
Next post Aктрисата София Маринкова се готви за второ бебе