Вижте колко е красива бременната Емилия

Както стана ясно, причината поп фолк звездата Емилия да изчезне от медийния свят още в разгара на лятото, е нейната трета бременност.

Преди броени дни изпълнителката на хита „Турболенция“ обяви с половин уста новината, че с Жорж Башур са в очакване на дете. Певицата пусна стори след няколко месеца липсва от мрежата, с което показа как изглежда и как се чувства.

Красивата изпълнителка записа специално видео, с което да честити рождения ден на Радио Веселина. На него тя наистина сияе, дивят се чалга феновете. Певицата обаче не обели дума за хубавото събитие в живота си, вероятно от суеверие.

Емилия е една от малкото родни звезди, които решиха да запазят в пълна тайна бременността си и да се предпазят от лоши очи. Именно заради това Емилия не е качвала свои актуални снимки вече няколко месеца, а именно от момента, в който е научила, че ще става майка за трети път.

Точно в този момент стопира и всичките си участия и реши да не прави премиери на нови проекти. А запознати издават пред нашата медия, че има записани и заснети видеа за поне две години напред, пише show.blitz.bg.

Previous post Ледената кралица Асдис Ран качи 15 кила
Next post Лили Иванова пред публиката: На вас ви е лесно, но аз се вълнувам!