Вижте коя е идеалната държава за всяка зодия

Астролозите смятат, че са в състояние да дадат съвет за коя страна да си стегнете багажа. Ако все пак сте решили да търсите своя късмет в странство.

Ако имате план за преместване, можете да видите съвета на звездите и къде бихте се чувствали у дома си.

Овен – Испания

Можете лесно да се потопите в цветовете, емоциите и страстите като отидете в слънчева и вълнуваща Испания. Овните са безкраен източник на енергия, ентусиазъм, любопитство и жизненост. В тази страна никой няма и да се опитва да опитоми вътрешните ви импулси. В свободното си време не се колебайте да ходите на уроци по музика или танци, защото може би едно хоби ще се превърне в нов вълнуващ бизнес, който ще ви завладее още от първата секунда, пише tialoto.bg.

Телец – Франция

Телецът ще може да усети импулса на живота във Франция – страна, където чувствата са изострени до краен предел, а удоволствията са на пиедестал. Отдайте се на желанието да отидете на вечеря, а може и на обяд, за да се насладите напълно на красотата и романтиката, придружени от чаша искрящо вино. Опознавайки всички квартали на Париж, определено ще откриете самия ритъм на очарователния град.

Близнаци – Англия

Близнаците живеят под егидата на Меркурий, поради което знанията, постоянното самоусъвършенстване и образованието са изключително важни за тях. Именно в Англия ще бъдат отворени пътищата в областта на изкуството, медиите, историята и разбира се, технологиите. Тук креативността и аналитичният начин на мислене ще работят с пълна сила и ще доведат до страхотни резултати, защото достъпът до образование във всички области вече е повече от половината от успеха.

Рак – Италия

Водният знак, склонен към сантиментални прояви и притежаващ интуиция, държи на семейството и често участва постоянно в живота на близки и хора, които наистина обича. Идеалната страна за вас е Италия, тук на всяка крачка ще откриете невероятни исторически места, които определено ще искате да посетите. В крайна сметка ненапразно тази страна се нарича жива история – пътувайки из Италия, вие ще научите не само много за националния манталитет, но с помощта на традиции и обичаи ще откриете нови аспекти на вашата личност.

Лъв – Гърция

Гърция е страна, пълна с цветове и емоции. Тази слънчева идилия няма да остави безразличен нито един Лъв, защото точно този знак от Зодиака може спокойно да се нарече концентрация на вдъхновение, творчество и емоционални импулси, обхващащи всеки, който попадне в тяхната зона на влияние. Гръцката култура и наследство ще отворят историята на цивилизациите от нов ъгъл, така че любопитните Лъвове ще се почувстват на гребена на вълната, получавайки безкрайни потоци от енергия.

Дева – Швеция

Швеция може да се превърне в място на сила за Девите, именно тук вътрешният перфекционист няма да се тревожи за факта, че нещо определено ще се обърка, и ще може да намери вътрешен баланс и мир. Идеален вариант за вас е да отидете в страна, където се отнасят с благоговение към премерения начин на живот, спокойствието и не обичат радикалните промени. Специален отдушник тук ще бъде смущаващата и в същото време успокояваща природа, която идеално отразява оригиналния манталитет на тази страна.

Везни – Перу

Този въздушен знак се противопоставя на несправедливостта и насилието, така че правилният път към вътрешния мир и мира като цяло за Везните е към Перу. Тази страна е наситена с хармония и духовност и в идеалния случай създава подходящата атмосфера за по-нататъшен емоционален растеж и развитие, което понякога липсва на този знак от зодиака. Забравяйки за суетенето и безкрайния поток от информация, потопете се в изобилието от духовни практики, йога и медитация – началото на вашето вълнуващо пътешествие тепърва започва.

Скорпион – Тайланд

Този страстен и напорист воден знак е готов да се бори до последно, за да постигне истината, независимо какво се изпречи на пътя му. Отивайки в Тайланд, ще се потопите в света на мистериите и просветлението, от който няма да искате да напускате дълго време. Тук определено няма да останете без работа (което по принцип никога не правите), следователно, събуждайки цялата си вътрешна сила и сила, насочете потоците на съзнанието в правилната посока.

Стрелец – Южна Африка

Всички знаят за любовта на Стрелците към приключенията, така че посоката, която ще отговори на очакванията им, трябва да бъде избрана с особен трепет. Отивайки в страните от Южна Африка, определено няма да останете разочаровани – изобилието от сафарита до планински терен и пусти плажове, гамата от забавления е наистина хипнотизираща. Без да съставяте списък с плюсове и минуси, потопете се във вълнуващ калейдоскоп от събития, които няма да искате да спрете дори за секунда.

Козирог – Германия

Козирозите намират изход във всеки работен проблем, но в същото време се страхуват от семейните ценности и традиции. Личното пространство, вътрешната свобода и доброто качество на живот ще направят Козирога щастлив, затова Германия е идеалната страна. И така, в Берлин ще забележите перфектното съотношение на голям, значим град и ежедневна редовност, в която няма да има прекалено много суматоха и шум.

Водолей – Япония

За един от най-далновидните знаци на зодиака най-добрата точка на картата е Япония. Желанието за непрекъснато усъвършенстване и развитие, интересът към високотехнологичните разработки и възхищението от напредъка се събират в мегаполис като Токио. Водолеите, които са настроени за максимален напредък, ще се чувстват спокойни и въпреки известна срамежливост, ще постигнат голям успех, където способността за рационален подход към решаването на проблеми и аналитичното мислене са особено ценени. Освен това Страната на изгряващото слънце ще отвори вашия вътрешен свят.

Риби – Австрия

Мнозина наричат Рибите положителни и романтични личности, които често разчитат на своята интуиция и действат според сърцата си. Дисхармонията за тази зодия е кошмар, така че те трябва да избират държава за преместване въз основа на нейния стандарт на живот и социален комфорт. Всички проблеми и трудности ще изчезнат на заден план, ако отидете например в Залцбург. Красивите градски улици, смесица от класическо и модерно, музика, спокойна природа и разбира се, водната стихия вършат своята работа. В Австрия Рибите ще намерят вътрешна хармония и баланс.