Вижте Парис Хилтън в най-щастливия ѝ ден

Милиардерската наследница Парис Хилтън се омъжи за предприемача Картър Рийм на пищна церемония в имението на покойния ѝ дядо в Бел Еър, като на събитието присъстваха звезди като Ашли Бенсън, Биби Рекса и Ема Робъртс., пише hotnews.bg.

40-годишната Хилтън потвърди новината със снимка в профила си в социалната мрежа Instagram и сподели със света как е изглеждала нейната сватбена рокля, правена по поръчка от Oscar de la Renta. „Моето завинаги започва днес…“, написа Парис, която не показа брачната си халка на снимката, а вместо това демонстрира впечатляващия си годежен пръстен, докато държеше воала пред лицето си.

Парис и Картър съобщиха за годежа си през февруари, малко повече от година, след като започна връзката им. Преди дни тя направи списък с подаръци, които да получи от гостите си от точно избран от нея луксозен магазин. Хилтън иска от гостите много кристални предмети за дома, както и сребърна рамка за картина „Buccellati“ на стойност над 2600 евро.

Тя е пожелала и скъп свещник във формата на лампа, който струва около 1000 евро, както и кристална фигура на мечка на стойност над 300 евро. Богатата наследница иска да оборудва кухнята си с поднос от орех за 800 евро, кристален прибор за хайвер, който струва 850 евро, както и с чаша за шампанско „Бакара“ на стойност над 800 евро.

Списъкът на Парис включва и цели осем комплекта „Mosaique Au 24 Platinium“ на „Хермес“, които са на обща стойност над 6000 евро. Общата стойност на подаръците в списъка на Парис е над 50 хиляди евро.

Previous post Бритни е вече свободна, прекратиха попечителството
Next post Софи Маринова се тревожи за Лоренцо след издънката