Вижте разделят ли се Дани и Алекс Петканови

Любимата реалити двойка Даниел и Александра Петканови взривиха мрежата с видео, в което говорят открито за проблемите в брака си, заедно ли са или разделени, и какво е довело до това.

„Това не е кликбейт. В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата…

Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно – нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца.

Като нормално семейство минаваме през различни състояния – на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория.

КАРТИ ДОЛУ е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура…. времето ще покаже“, пише Петканов.

Младото семейство, което сключи брак в „Биг Брадър“ са родители на малко момченце и са имали сериозни трусове и преди.

Previous post Светлана Гущерова шокира с признанието, че иска…
Next post Богатството на Сашо Кадиев уредено от майка му, Катето Евро си призна