Виж го ти! Известен водещ на NOVA е ерген за милиони

Един от най-търсените ергени у нас се оказа не милионерски син, нито ВИП знаменитост, а водещ по NOVA. Телевизионерът Жоро Игнатов е непримирим към неправдата не само в рамките на предаването „Съдебен спор“, но и извън него. Журналистът, който е и адвокат, е помагал на десетки хора в нужда както в репортажите си, така и с лични усилия след това.

„Болката на хората, мизерията, нищетата – тези неща ме натоварват. Продължавам да мисля за тях и след края на предаването. Не само че се грижа за героите от репортажите си, а и гледам да им помогна по един или друг начин“, споделя Игнатов пред списание „Биограф“.

Той се бори в подкрепа на онеправданите хора в живота. Просто на може да подмине и да каже: „Това не ме интересува“. Жоро Игнатов е смел и упорит в битките си срещу несправедливостта и в същото време e сърдечен, позитивен и земен човек. Има двор с градина и всяка свободна минута прекарва там сади, пресажда, „чисти си съзнанието и забравя за всички сериозни проблеми, с които животът го среща“.

А сутрин, когато е навалял сняг, става рано, изрива пред къщата и като минат жените от „Чистота“, казва: „Колежки, закъсняхте!“. Черпи ги кафе, чай, каквото им се пие и те посядат на пейката, която домакинът сам монтирал.

В работата си е всеотдаен, решил е десетки казуси на свои клиенти, без да им иска нито лев в замяна.

Ако погледне назад, той е горд от себе си, доволен е, защото не е направил компромис с принципите си, не е предал близък човек, пише „Минаха години“. „Аз съм грижовен син, брат, племенник, внук, добър и честен човек“, каза Жоро Игнатов. Наистина златен ерген!