Вики се изповяда за болестта на баща си и загубената любов

На Евровизия Виктория взе със себе си снимка на баща си. Певицата не спира да мисли за него нито за миг и по време на големия финал мислите за семейството й дават силата и емоцията, с които трогна цяла Европа, пише „Стандарт“

Вики се изповяда пред Мон Дьо за продължаващата борба с болестта на баща й. Мъжът страда от aмиотрофична латерална склероза и за жалост не се е подобрил от последното гостуване на певицата в студиото.

Засега семейството търси лечение в Германия, тъй като у нас никой не може да предложи нужните грижи за таткото на Вики. Повечето доктори я предупредили, че на него не му остава още много време на Земята, но младата певица не е загубила надежда. Признава, че вярва в чудеса и няма да се предаде до последно.

Виктория сподели, че един ден изведнъж баща й започнал да ходи по-трудно. Първоначалните диагнози във родния им Варна били херния и дископатия, тъй като в миналото мъжът е имал подобни проблеми. Бързо станало ясно, че състоянието му е много по-сериозно. В столицата минали през 9 доктора, преди някой да може да постави адекватна диагноза.

Вики разкри и за любовните си неволи. Признава, че поне до сега не е имала щастлив опит в тази сфера на живота. Последно преминала през несполучлив романс миналата година преди отменената Евровизия 2020.

За щастие певицата бързо се възстановила след поредната преживяна болка и е убедена, че щом нещата не са се получили, значи е за добро. Признава, че е допуснала грешка от любов и затова се радва, че е останала в миналото й.

Певицата разкри, че днес тя вече е станала леко безчувствена и вече не й пука – тя нито търси романтика, нито я иска. Разбира се, тя не е загубила напълно надежда и е убедена, че някой ден ще срещне човека, който ще я оцени пълноценно и няма да си играе с чувствата й.

Previous post Наша Лолита си снима котенцето за Инстаграм
Next post Колко часа сън са ви нужни според зодията