Виктория Бекъм с подробности за предполагаемата изневяра на Дейвид

В новия минисериал на Netflix, който стартира на 4 октомври, Виктория и Дейвид Бекъм разказват пред камера за живота си като двойка, съставен от възходи и падения.

Семейство Бекъм са в светлината на прожекторите на Netflix. Стрийминг платформата стартира своя минисериал, посветен на Дейвид Бекъм. Документалният филм в четири части разглежда кариерата на бившия футболист, както и личния му живот в светлината на прожекторите с известната му съпруга Виктория и четирите им деца.

Обикновено дискретната бивша „спайска“ разкрива няколко тайни за брачния си живот. Освен че се връща към първите срещи – на паркинги – с футболиста, тя разказва и за слуховете за изневяра, които поставят брака ѝ на изпитание преди двадесет години. Докато Дейвид Бекъм живееше в Испания и играеше за „Реал“ (Мадрид), се твърдеше, че спортистът се е сближил с асистентката им Ребека Лоос.

„Това беше най-трудният момент за нас. Защото сякаш светът беше срещу нас. Ние бяхме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Когато бяхме в Испания, нямахме усещането, че сме заедно. И това е тъжно. Дори не мога да ви кажа колко трудно беше. И как ми се отрази“, разказва Виктория Бекъм.

По времето, когато се присъединява към „Реал“ (Мадрид) през 2003 г., Дейвид Бекъм се премества в Испания сам, оставяйки Виктория със синовете им Бруклин и Ромео в Англия. „За една нощ съм продаден, в следващия момент съм в един град, не говоря езика. По-важното е, че нямах семейство“, спомня си спортистът в минисериала си.

„Честно казано, не знам как се справихме с това. Виктория означава всичко за мен, да я видя наранена беше невероятно трудно, но ние сме бойци и в онзи момент трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си“, допълва той, цитиран от БГНЕС.

В крайна сметка Виктория и децата се преместват в Мадрид, където през 2005 г. се ражда третият син на двойката – Круз. Ново начало за двойката, която най-накрая е преодоляла този болезнен период. Това лято бившият спортист и модната дизайнерка, които сега живеят между Англия и Флорида, отпразнуваха 24 години брак. На премиерата на минисериала на Netflix, състояла се в Лондон, Виктория и Дейвид Бекъм бяха с цялото си семейство пред погледите на фотографите.

Previous post Какво символизират целувките в Древна Гърция?
Next post Жени Марчева разцъфна с новата си любов