Виктория Георгиева: Моля се за баща ми!

Поп певицата Виктория Георгиева, която тази година представя България за втора поредна година на „Евровизия“ е на двете крайности по скалата на щастието. Младата изпълнителка разкри, че наред с хубавите моменти, които я съпътстват и предстоят на песенния конкурс, тя се налага да се моли много за своя баща, който е тежко болен.

„Тази година аз лично много пораснах. В семейството ми се случи нещо, което не е свързано с ковид, откриха на баща ми диагноза, която ни разтърси. За жалост няма лечение. Ние правим всичко възможно да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим. Искам в Ротердам да пея за тати и вярвам, че той ще се подобри! Много вярвам!“, откровена е Вики пред Мон Дьо в интервюто му за Нова телевизия.

Гласовитата млада дама, която нашумя преди години като един от финалистите на „Х Фактор“, не може да си обясни защо животът й дава хем щастието да се развива като изпълнител и да жъне успехите си, хем я посича с това жестоко изпитание. „Странно е, защото баща ми е страхотен човек. Пример за мен. Аз винаги съм искала да приличам на него. Той е от мълчаливите хора и приличам по характер на него. Когато седнем да вечеряме или да гледаме телевизия, не си говорим, сякаш сме на друго енергийно ниво“, споделя талантливата варненка.