Виктория Капитонова губи луди пари заради блокирания си профил

Най-скандалната участничка в „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова, губи хиляди левове на седмица от планирания си бюджет. Причината е повече от банална – след като хакери блокираха профила ѝ в социалната платформа Инстаграм, тя не може да рекламира продуктите, за които ѝ се плаща. Става дума за суми от порядъка на до 10 000 лв. седмично, заяви пред експерт в цените при новата виртуална реалност и хитовата професия на века – инфлуенсър пред сайта ТВ медия.

Говори се, че само едно стори, което е видимо само 24 часа, струва около 1000 лв., че дори и повече. За всяка снимка/пост цената варира от 3 до 8 000 – 10 000 лв., в зависимост от марката, научи ТВ МЕДИА.

За никого не е тайна, че след участието си в любовното риалити всички участнички стават инфлуенсърки – рекламират дрехи, хранителни добавки, козметика, парфюми, храни, козметични салони, мазила и др.

Проверка на ТВ МЕДИА показа, че с това се препитават и вече отпадналите от предаването дами. Най-активна в момента с рекламите е Благовеста Бонбонова (Блага, бел. авт.). Хипнотерапевтката Александра Гърдева също, следвана от Дениз Хайрула, Венета, Деница и Марта. Аналогична е ситуацията и при самия Виктор Стоянов. Ергенът печели доста добре като инфлуенсър на кафе, алкохол, костюми и др.

Най-предпочитано лице за реклама обаче е именно хапливата Капитонова. Тя се занимава с инфлуенсърство още преди да попадне в „Ергенът“. Капитонова бе позната на зрителите и от участието си в кулинарното токшоу „Мастършеф“, където приготвяше здравословна храна за тонус и енергия.

Откакто се очерта като лидер сред дамите във формата, агенциите буквално я заляха с предложения за реклами.

Тя има сключени договори с няколко фирми. Не се знае дали няма да дължи неустойки заради блокираната си социална мрежа. Същата е съдбата и на Дениз Хайрула. Нейният Инстаграм също е хакнат.

„Само злобни и завистливи хора могат да направят това! Завиждате ми, че съм успешен човек!“, каза Дениз вчера.

Капитонова все още не се е появила да даде коментар по случая.