Виктория Капитонова няма намерение да си търси мъж скоро

Провокативната рускиня Виктория Капитонова винаги успява да попадне в центъра на общественото внимание. Независимо дали я харесвате или не, признаваме на риалити героинята, че умело знае как да привлече погледите върху себе си.

Инфлуенсърката наскоро стана и първият звезден победител в „Hell’s Kitchen”. Там тя не се сдоби със 100 000 лв., но си тръгна от предаването с плакет и признанието на кулинарите. Виктория има зад гърба си и участие в друго кулинарно шоу – „MasterChef“. Макар повечето да я познаваме от „Ергенът“, където бе търсеща любов и мъж, Виктория скоро няма намерение да се обвързва.

„След финала вече летях към Индонезия на заслужена почивка. Бях в Бали, за втори път, но този път стоях 3 седмици, разгледах острова. Вече се върнах към работата ми и чакам лятото.

Както може би повечето млади момичета, и аз си мечтая да създам щастливо семейство, с деца, с къща. Но моята нумероложка ми каза, че в близките може би 3 години не го вижда. Само кариера, кариера, кариера. В плановете ми е да се появя в още едно предаване. Не се знае, може би в бъдеще отново ще се появя в телевизията, но в друга роля.“, сподели тя пред Гала в „На кафе“.

Previous post Маги Бадер отново се ядоса и отрече да е Мата Хари
Next post 4-те зодии, които са най-големи любовчии