Виктория стана фаворит на феновете на Евровизия

Българската певица Виктория Георгиева се утвърждава като ранен фаворит след успеха си на първата репетиция за Евровизия 2021. Изпълнителката на Growing Up Is Getting Old събра емоционални отзиви след дебюта си на сцената в Ротердам, а от най-големия форум за конкурса – wiwibloggs, коментираха, че я виждат като сериозен претендент за първото място на цялото събитие.

Феновете също посочиха Виктория като своя любимка в анкета на същия сайт. Авторите представиха кратко видео и ревю на всяка от репетициите във вторник. С вот от близо 30 на сто от меломаните именно Георгиева се изстреля на върха в допитването. Така, тя победи конкуренти от 7 други държави, сред които Швейцария, Португалия, Финландия, Албания, Дания, Латвия и Грузия.

Любопитен факт е, че в прогнозите на букмейкърите засега България изостава от една от държавите, които успя да изпревари след провеждането на първата репетиция. Става дума за Швейцария, която е поставена на трето място от коефициентите в сайтовете за залози. За сравнение, Growing Up Is Getting Old и Виктория са на пето.

Припомняме, че на първото си излизане на сцената на Евровизия 2021 Георгиева взе със себе си любимата си снимка със своя баща, като този жест бе изненада за него. Виктория изпълнява песента си, седнала на огромна скала, обградена от вода, а зад нея се вижда красиво нощно небе, което е изпълнено с ярки звезди. Над скалата пък се изсипва фина струя пясък, която символизира хода на времето.