Виктор се прощава с ергенството? Вижте какво направи гаджето му Мария

Първи сезон на „Ергенът“ може и да е в историята, но случващото се в личния живот на неговия главен герой – Виктор Стоянов, е все така любопитно за феновете му, особено пък в последните месеци, в които около него се говори все за годежи и сериозни крачки.

Във формата за него се бореха 22 жени, които със сигурност са били сразени след края, когато стана ясно, че Виктор Стоянов всъщност си има своя дама на сърцето, с която се запознава преди заминаването си за снимки в Турция. Тогава обаче, вече не е имало как да откаже вече поетия ангажимент. Но ето, че ситуацията около него в личен план започва да става все по-ясна.

Наскоро стана ясно и коя е жената, спечелила сърцето му – травъл блогърката Мария Тарашманова, която поне засега не дава вид на момиче, което се радва особено на медийния интерес.

Връзката им обаче, вече няма как да бъде в тайна, както им се искаше и на двамата досега. Тези дни инфлуенсърката, която не спира да пътува и да споделя впечатляващи кадри от различни места по света, пусна снимка на стори с Виктор Стоянов в гръб.

От кадъра става ясно, че двамата се намират в „Дисниленд“ в Париж, а описанието на Мария е: „Имам теб, изкуството и Дисни. Ако това не е достатъчно, то тогава какво е?“. Засега обаче, повече за романтичната им почивка няма, нито кога точно е осъществена тя, пише show.blitz.bg.