Вихра Петрова се мъчи на море в Гърция

Бившата телевизионна водеща Вихра Петрова втрещи последователите си в мрежата с подробно описание на нещата, които прави на плажа. В момента тя е на море с дъщеря си, но това се оказва доста неприятно преживяване, пише show.blitz.bg. Ето какво пише тя във Фейсбук:

„На плаж ходя рано към 7.30 и си тръгвам в 10.30. Рядко влизам във водата, не защото не ми харесва, а защото ми е ужасно студено. Не обичам да се пека, не ме интересува дали съм черна /и без това до 10 дни ще избелея, струва ли си тормоза/ освен това е аристократично да си бял

Основно времето си на плажа го използвам за четене, гледам да наваксам. Нямам време през годината да чета толкова, колкото искам. Ако дъщеря ми е във водата, я гледам непрекъснато въпреки, че е отличен плувец.

В интерес на истината в Гърция влизам във водата, там е топло. Е, не Бог знае колко често, но влизам.

Нептун меко казано не е любимата ми планета, неговото хлъзгаво влияние, илюзиите, заблудите, безтегловността и безвремието, в които може да те вкара не ми харесват. Намирам тази планета в ниските ѝ проявления за най-коварната от всички. Ако имате напрегнат аспект в картата си или образуван от транзити, то това е един доста неприятен период. Живееш във филми и дори не можеш да осъзнаеш, че е така. Вършиш неща, които никога не би направил и когато аспектът премине се чудиш как е възможно изобщо да си свършил всички тези неща, да си разсъждавал така, да си се държал толкова неадекватно, но това е Нептун.

И аз така, на морето съм като в летаргия и понеже съм човек на действието, повече от 5 дена не издържам“, категорична е Вихра.

Previous post Бившата синоптичка Нора Шопова се омъжи
Next post Вижте Ася от „Невада“ днес – на 54 години