Влади Въргала с младо гадже, безумно влюбено в него

Влади Въргала има младо гадже, което е безумно влюбено в него. Актьорът и младата му колежка Тезджан Ферад-Джани са дали шанс на връзката си, която преди време беше на изчерпване, пише Ретро.

Потвърждение за това са снимките на Джани в социалните мрежи, на които Въргала нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се запознават преди 2 години. На други снимки пък Въргала е гушнал Джани на маса с нейни колеги в Кърджали. Двамата са подновили отношенията си без уговорки и очаквания, но страстта им не остава скрита от техните колеги.

Те и трудно могат да предприемат нещо по-сериозно и да заживеят под един покрив, защото Джани е в родния си град Силистра, в който ремонтира дома си, в който ще живее със сина си. Влади пък е неотлъчно до болната си майка в София, която оцеля като по чудо миналата година след тежък инсулт. Актьорът обаче не я прати в хоспис, а предпочете сам да се грижи за нея. Затова сега връзката му с Джани е от разстояние, но двамата не спират да се чуват редовно, а когато могат – и да се виждат.

Те се разделиха преди две години. Тогава Джани разкри пред Галерия, че двамата имат различна представа за партньорство, но не скри, че вссе още е влюбена във Въргала и едва ли скоро ще се излекува от това. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма му „Операция „Шменти-Капели“. Говори се дори, че заради нея актьорът се е разделил със съпругата си Силвия след 30-годишен брак.