Владо Карамазов пребори коварна диагноза

Театралната и кинозвезда Владимир Карамазов пребори дископатията, която дълги години го тормозеше и заради която често отлагаше професионалните си ангажименти. Това сподели самият той в социалната мрежа Инстаграм.

„Това е най-доброто от мен на 42. Храната, въздухът, стресът са решаващо нещо. Отидете за месец далеч от града, там, където всичко е чисто, и ще видите голямата промяна на тялото.

Решавах едни здравословни проблеми месеци наред и нищо. След месец сред природата всичко изчезна. Няма извод, просто факти“, написа звездата от лекарската сага „Откраднат живот“ и кримката „Дяволското гърло“, пише Блиц.

Заради болежките в миналото той е отлагал представления в театъра, както и снимки за хитовите продукции с негово участие. Отменял е още събития и срещи.

Сред новите навици на артиста е здравословното хранене – чисто месо, зеленчуци и плодове.

Очевидно и активната почивка е спомогнала за оздравяването на секссимвола на Народния театър. По-рано той опита различни методи, за да се избави от дисковата херния – от традиционната медицина през плуване, йога до народни лечители.

Тъй като никога не е криел проблема си, Карамазов е получавал още съвети от фенове и приятели на изкуството. „Сега дори изглеждаш по-млад“, „Ще последвам примера ти“, „Природата е живот“, „Завиждам на хора, които се грижат така за себе си“, гласят част от последните коментари.

Previous post Георги Христов изля гнева си срещу Лили Иванова
Next post Деси Цонева в мини бански: Не съм перфектна. Но съм истинска