Владо Карамазов разкри любопитни факти за „Сървайвър“

Обичаният български актьор Владимир Карамазов разкри повече подробности около предстоящия шести сезон на риалити предаването „Сървайвър“. След 7-годишна пауза шоуто ще се завърне на малкия екран. А водещият на епизодите – Карамазов, определи снимачния процес във Филипините като „утопия“, съобщава varna24.bg

„Върнахме се 12 години по-късно отново и в тези времена да се върнеш на подобно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота. Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, супер чисто, непокътната природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи. Това беше много, много странно за мен. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се занимава с COVID-19, с битовизми. Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно“, обясни Карамазов, като допълни, че не е станал свидетел на нито един инцидент по време на снимките за „Сървайвър“.

Припомняме, че още през лятото стана ясно, че актьорът ще се завърне като водещ за новите епизоди. Самият Карамазов е част от предаването почти от неговото рождение в България, като през 2007 г. наследи Камен Воденичаров на поста.

Премиерата на „Сървайвър 7“ се очаква през пролетта на 2022 г.

Previous post Алекс Раева и Мария Игнатова с новина за общ проект
Next post И Емануела с нов нос от лекаря на Камелия